Jennifer Lopez and Ben Affleck out  - NYC
Vedete Foto:Profimedia Images/Jennifer Lopez si Ben Affleck

Jennifer Lopez si Ben Affleck sunt la un pas de divort. Un apropiat al cuplului Bennifer a rupt tacerea: “S-a terminat!”

Articol scris de UTV Data publicării:

Dupa aproape doi ani de casnicie se pare ca unul dintre cele mai iubite cupluri din lumea showbizz-ului se indreapta spre despartire. Jennifer Lopez si Ben Affleck “nu au reusit sa faca lucrurile sa functioneze intre ei”, a spus o sursa apropiata pentru In Touch.

“Totul s-a terminat. Se indreapta spre un divort si de data aceasta nu este de vina Ben”, a adaugat sursa.

Citeste si "Fiica lui Jennifer Garner si Ben Affleck in varsta de 15 ani, Seraphina Rose, si-a schimbat numele in Fin"

Jennifer Lopez, in varsta de 54 de ani, a fost fotografiata cautand case in Beverly Hills acum doua zile. Cei doi au fost vazuti impreuna ultima oara acum sapte saptamani in New York City.

“El se concentreaza pe munca si pe copii acum. Ben s-a mutat deja din casa si sunt pe cale sa vanda locuinta visurilor lor, pe care au cautat-o timp de aproape doi ani. Ei nu vor inceta niciodata sa se iubeasca, dar ea nu-l poate controla pe el, iar el nu o poate schimba pe ea. Era clar ca relatia nu va rezista.”

Cei doi au petrecut din ce in ce mai putin timp impreuna in ultima vreme. Jennifer Lopez a fost singura la Met Gala saptamana trecuta in timp ce sotul ei lucra la filmul “The Accountant 2”, insa o sursa apropiata a dezvaluit ca Ben a renuntat la casnicie si ca pur si simplu nu a vrut sa o insoteasca.

The 2024 Met Gala Celebrating "Sleeping Beauties: Reawakening Fashion" - Arrivals - NYC, NEW-YORK, United States - 07 May 2024

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Partenerii Nostri