jesy
Vedete

Jesy Nelson: "Mi s-a spus ca sunt obeza, grasa"

Articol scris de UTV Data publicării:

Jesy Nelson isi evalueaza nivelul de incredere in sine la un solid 8,5 din fata decat a iesit din trupa Little Mix, spunand ca atunci era 0.

Artista a acordat un interviu pentru Cosmopolitan UK in care a vorbit despre alegerea sa de a renunta la Little Mix.

"Nu credeam ca pot fi asa fericita. Cand eram in grup, era normal sa ma simt rau, m-am simtit asa timp de 10 ani. Ma gandeam... Asta e viata. De cand am plecat, ma simt libera. Nu ma mai trezesc cu anxietati la gandul ca am un clip si ca trebuie sa nu mananc nimic ca sa arat ca celelalte fete."-a spus Jesy.

De asemenea, artista spune ca, in ciuda faptului ca nu mai face parte din grupul Little Mix, inca este comparata cu fostele sale colege, Jade, Perrie si Leigh-Anne.

"Chiar recent am fost comparata cu ele. E oribil ca atunci cand nu-ti place ceva la tine sa te mai si arate oamenii cu degetul. Acum ma simt eu. Cand ma gandesc la timpul meu petrecut in trupa realizez ca aia nu eram eu. Nu pot sa cred cat de mizerabila ma simteam"- a marturisit artista.

Nelson a anuntat in decembrie 2020 ca paraseste grupul din cauza motivelor de sanatate mintala, aceasta fiind hartuita pentru greutatea sa."Eram mai plinuta decat celelalte 3 si asta nu a existat niciodata in niciun grup de fete. Mi s-a spus ca sunt obeza, grasa"- a continuat Nesy.

Filmarile pentru clipul piesei "Sweet Melody" au fost ceea ce i-au pus capac.

Dupa ce a fost anuntata ca vor filma peste cateva saptamani, Nelson isi aduce aminte ca s-a panicat si a inceput o dieta extrem de agresiva. In ziua filmari, anxietatea ei s-a amplificat.

"In ziua filmarii, am avut un atac de panica pe set pentru ca nu aratam asa cum voiam si mi-era greu sa ma bucur. Ma uitam la celelalte fete si erau asa fericite."- spune Jesy adaugand ca nu apare in niciuna dintre scene pentru ca plangea in dressing.

Mama artistei a marturisit ca artista intrase intr-o perioada neagra din viata ei dupa filmari. Acum, insa Nelson s-a reintors in studioul de inregistrari, la pasiunea ei si spune ca este mai fericita ca niciodata si ca asta-i face bine psihic.

Partenerii Nostri