K
Vedete

Kanye West este deranjat de gura lumii!

Articol scris de UTV Data publicării:
Stii povestea aia legata de o despartire amoroasa? Cum ar fi: ''Eu m-am despartit de el!'' sau ''Ba nu! Eu m-am despartit de ea?''. Bine, fie... asta se intampla mai mult in adolescenta, insa nu e o regula! 
 
Spre exemplu, Kanye West se pare ca este deranjat de faptul ca oamenii cred ca divortul a fost initiat de Kim Kardashian, si nu de el. 
 
Nu o spunem noi, cu chiar o sursa apropiata lui, care a declarat pentru Page Six ca rapperul ''este foarte deranjat de faptul ca presa spune intotdeauna ca Kim este cea care a propus divortul''. De fapt, el este cel care a spus timp de un an ca nu au nimic in comun, in afara de copii, si ca ar vrea ca relatia sa se termine. Ea a incercat in toate modurile posibile sa salveze casnicia.''. Oh, welll! Si asta nu e tot!
 
Sursa a mai scos la iveala faptul ca Yeezy a fost cel care si-a dorit ca Kim sa depuna actele pentru divort, doar pentru a se simti ea mai bine.
 
''Am incercat sa divortez din clipa in care Kim s-a intalnit cu Meek la Waldorf pentru a discuta ''reforma inchisorilor''. Meek este omul meu si a fost plin de respect, e featele meu. Kim este cea care a intrecut limita'', spunea Kanye anul trecut. 
 
Ei bine, trecutul e trecut, iar prezentul e prezent. Drept urmare, potrivit surselor, se pare ca cei doi au pus capat neintelegerilor, au trecut cu bine de divort, iar acum se inteleg foarte bine, in special, de dragul copiilor lor. ''Kim este fericita de faptul ca a reusit sa pastreze lucrurile calme, iar ea crede despre Kanye ca este un tara bun si isi doreste ca el sa petreaca oricat de mult timp isi doreste cu cei mici'', a declarat o sursa apropiata celor doi. 
 
Cat despre preferintele lui Kanye in materie de femei... afla ca, potrivit Page Six, acesta isi doreste sa fie intr-o relatie cu o artista, cu o femeie creativa, deoarece doar cu o altfel de persoana ''poate vorbi aceeasi limba''
 
 
Etichete: andreea din , kanye west

Partenerii Nostri