Vedete

Kelly Clarkson: ''Probabil nu mă voi mai căsători vreodată''.

Articol scris de UTV Data publicării:
Kelly Clarkson a vorbit despre viaţa sa persoanală şi despre divorţul de Brandon Blackstock, la podcastul „Love Someone With Delilah” şi s-a lăsat cu dezvăluiri ca de fiecare dată.
 
Ei bine, artista nu crede că se va mai căsători dupa despărţirea de fostul sot.
 
„Nu regret nimic”, a mărturisit Kelly. „Cred că toate acestea te modelează. Este ceea ce te face o persoană mai bună. E ceea ce te face să recunoști: OK, Am ratat unele semnale de alarmă sau poate le-am ignorat intenționat”. „Am fost la un pas să-mi numesc următorul album Red Flag Collector”, a continuat ea glumind. 
 
De asemenea, Kelly a mai marturisit ca „a fost unul dintre acele lucruri la care nu te aștepți, dar, în același timp, existau deja oameni în viața mea care îmi spuneau << Anunță-mă când vrei să ieși la întâlniri!>>. Știi ce, nu cred că trebuie să ai pe cineva cu tine tot timpul. Îmi place foarte mult munca mea, îmi plac copiii mei, îmi place de mine atunci când sunt creativă. Uneori m-am înăbușit în relații. Este greu să fiu cât de creativă pot pentru că uneori îmi port inima pe mânecă.”
 
Şi, totusi, dupa toate astea, artista a spus ca acum ar fi deschisa iubirii. Hmmm... deci nici ea nu e prea hotarată la capitolul amoros. E normal, da. Aşa cum spune si ea, nu ştii niciodată cum e cu dragostea. 
 
„Poate în viitor, nu știi niciodată. Probabil nu mă voi mai căsători vreodată. Dar nu știi niciodată cum e cu dragostea”.
 
 
 
 
Etichete: utv , unews , kelly clarkson

Partenerii Nostri