Vedete

Kylie Jenner si Travis Scott radiaza de fericire! Vor deveni parinti pentru a doua oara!

Articol scris de UTV Data publicării:

E oficial! New Baby on the way! <3 Unul dintre cele mai iubite cupluri din lume si-a emotionat fanii pana la lacrimi dupa ce au confirmat faptul ca astepa venirea pe lume al celui de-al doilea copil. Da, da, da... vorbim despre Travis Scott si Kylie Jenner, care se pare ca sunt mai fericiti ca niciodata si  ne-au demonstrat, inca o data, ca iubirea adevarata trece cu brio orice incercare.

Ei bine, dupa ce tatal lui Kylie, Catitlyn Jenner, a dat-o de gol in ceea ce priveste sarcina, se pare ca acum cuplul s-a hotarat sa confirme totul si sa dea marea veste in mod oficial.vestea cea mare a venit dupa ce Kylie a postat un filmulet extrem de emotionant pe Instagram prin care a surprins toate momentele de pana acum, printre care cel mai emotionant a fost cel in care Travis Scott a aflat ca va devenit tatic pentru a doua oara. Speechless! <3 

Apropo, ati vazut cat de fericit e Travis cand apare in preajma fetelor (Kylie & Stormi)? 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

De asemenea, pe langa acel filmulet emotionant, Kylie a facut publice si cateva imagini in care isi arata burtica de gravida, din care ne putem da seama ca a trecut deja de primul trimestru de sarcina. Cat despre micuta Stormi... este clar cea mai nerabdatoare sa-si cunoasca surioara/fratiorul. Deci se apropie momentul cel mare! 

Si acum probabil va intrebati daca e fetita sau baietel, nu-i asa? Sa fie oare ca in cazul lui Cardi B si Offset? Sincer... noi credem ca e tot fetita. Voi?

 

Partenerii Nostri