Vedete

Lidia Buble a fost trimisa in judecata dupa ce a fost acuzata ca a dat mita

Articol scris de UTV Data publicării:

Probabil te intrebi cand si cum s-a ajuns aici, nu? Se pare ca Lidia Buble a fost trimisa in judecata de procurorii DIICOT dupa ce a fost acuzata ca a mituit doi agenti de politie din cadrul Brigazii de Politie Rutiera Bucuresti  atat cu scopul de a nu fi testata cu aparatul etilotest, cat si pentru a nu fi amendata, din cauza faptului ca nu avea asupra sa declaratia pe proprie raspundere necesara pentru deplasarea pe timp de noapte in pe parcursul instituirii starii de alerta, asta intamplandu-se in februarie 2021, atunci cand existau restrictii de circulatie din cauza pandemiei COVID-19.

Mai mult, se pare ca in dosarul de judecata sunt sunt numiti atat cei care au luat pretins si primit, in cele din urma, suma de 900 de lei, cat si o alta persoana, cu care Lidia Buble vorbea la telefon, sfatuind-o sa ofere mita.  

 De asemenea, potrivit Agerpres, dincolo de acuzatiile de luare de mita, dare de mita si instigare la mita, unul dintre inculpati este vizat de o ancheta privind trafic de droguri, asa se explica si interventia procurorilor DIICOT.

Potrivit anchetatorilor: "Suma de bani primita de catre inculpati cu titlu de mita a fost remisa de catre o inculpata cercetata in cauza, atat cu scopul de a nu fi testata cu aparatul etilotest, cat si pentru a nu fi sanctionata contraventional intrucat aceasta nu avea asupra sa declaratia pe proprie raspundere necesara pentru deplasarea pe timp de noapte pe parcursul instituirii starii de alerta pe fondul pandemiei COVID-19, respectiv nu detinea asupra sa documentele prevazute la art. 35 alin. (2) din O.U.G. nr. 195/2002, fapt ce constituia contraventie conform art. art. 101 alin. (1) pct. 18 din acelasi act normativ''.

Dosarul a fost inaintat spre competenta solutionare Tribunalului Bucuresti. Cat despre Lidia Buble, se pare ca, pana in acest moment, nu a facut niciun comentariu legat acest subiect.

Etichete: utv , lidia buble

Partenerii Nostri