lidia-buble
Vedete

Lidia Buble e din nou singura! Afla motivul despartirii dintre ea si actorul cubanez, Harlys Beccera!

Articol scris de UTV Data publicării:

BUSTED! Cum ar zice Gossip Girl:)))! Lidia Buble si actorul Harlys Beccera s-au despartit si, se pare ca decizia este definitiva! 

Pentru scurt timp, Lidia Buble si noul sau, actual fost, iubit au fost cuplul care s-a bucurat de multa atentie din partea presei si a oamenilor, sa va zic sincer, eu am crezut ca vine nunta mai curand decat ne asteptam. :D

Nu, n-a fost cu happy end nici de data asta, desi Lidia pare ca-si doreste din ce in ce mai tare sa fie ceruta in casatorie sau, cel putin, asta ne spunea cel mai des pe la TV. 

Sigur va intrebati ce s-a intamplat. Well, dupa ce totul a fost lapte si miere, iar cantareata marturisea ca "i-a pus Dumnezeu mana in cap", atunci cand vorbea despre actorul cubanez, iata ca situatia a devenit incerta, iar cei doi nu au mai vorbit despre relatia lor.

Lidia a fost cea care si-a dorit sa lamureasca situatia public si a dezvaluit unul dintre motivele despartirii, insa nu a dezvaluit cine a facut primul pas spre despartire. Artista a spus in timpul unei emisiuni TV ca unul dintre motivele despartirii ar fi distanta si faptul ca nu se pot vedea asa des.

„In momentul in care ceva nu functioneaza, eu sunt de parere ca trebuie sa punem stop, niciodata nu exista un singur vinovat, vina e de ambele parti. Distanta e o problema, distanta intr-o relatie nu e cel mai bun lucru. Nu cred ca asta conteaza, cine a pus punct, a fost o poveste frumoasa”, a zis ea.

Vedeta a mai spus ca tine legatura cu Harlys pentru ca nu si-a dorit o despartire urata, cu scandal si certuri. 

„E un om cu care tin legatura, e un om frumos de la care am invatat foarte multe lucruri. Eu intotdeauna am ramas in bune relatii cu fostii parteneri, suntem oameni, niciodata nu ne-am dat in cap sau nu ne-am mai salutat, uite, cum este si cu Razvan (Simion). Sunt un om foarte asumat, un om care isi asuma fiecare decizie”, a mai spus artista. 

Si astfel, Lidia a mai incheiat un capitol din cartea vietii sale amoroase pline de peripetii si tentatii. To be continued :P

Partenerii Nostri