lidia
Vedete

Lidia Buble l-a inlocuit pe Harlys Beccera cu un milionar! Afla cine este noul iubit al artistei!

Articol scris de UTV Data publicării:

Lidia Buble nu vrea sa-si petreaca sarbatorile singura, asta e cert! La fel de cert este si faptul ca vedeta nu se lasa batuta pana nu se marita... stie ce vrea, mi se pare corect! Si cum vedeta nu a reusit sa-si gaseasca jumatatea in nicio tara din Asia Express, iata ca soarele a aparut pe drumul ei chiar in Romania.

Cantareata n-a stat mult pe ganduri dupa despartirea de actorul cubanez, ci s-a reorientat, la scurt timp, dupa separare.

Vedeta are un nou iubit, iar barbatul este milionar. Cine este barbatul care a reusit atat de repede sa-i fure inima Lidiei? Well, nimeni altul decat milionarul Horatiu Nicolau. Acesta a devenit cunoscut dupa ce a acceptat sa fie nasul de cununie al cuplului format din Cristian Boureanu si al Valentinei Pelinel.

Vedeta si afaceristul au fost surprinsi la un restaurant select din Bucuresti, conform spynews.ro, iar barbatul pare indragostit pana peste cap de frumoasa blondina. 

De asemenea, conform playtech.ro, chimia dintre cei doi era clara, iar Horatiu se simtea extraordinar in prezenta cantaretei, acesta fiind tot timpul cu zambetul pe buze.

Trebuie sa recunoastem ca nu ne asteptam ca Lidia sa-si gaseasca o alta jumatate atat de repede, mai ales dupa ce despartirea recenta de actor, insa e clar ca nimic nu o va opri pana nu-si atinge telul final: NUNTA SI COPII!

Cat despre actorul cubanez si povestea de amor dintre cei doi, care a luat sfarsit mai repede decat am crezut, umbla vorba ca un alt motiv de despartire, in afara de distanta, a fost faptul ca Harlys nu i-a oferit o siguranta in ceea ce priveste viitorul impreuna. Ba mai mult, gurile rele spuneau atunci ca el nu este inca decis daca isi doreste sau nu o familie cu artista, lucru pe care Lidia este evident ca si-l doreste. 

 

 

Partenerii Nostri