lil
Vedete

Lil Nas X a fost refuzat de Nicki Minaj si Drake!

Articol scris de UTV Data publicării:

Lil Nas X a sustinut ca Drake si Nicki Minaj au refuzat oferta lui de a faparea pe albumul lui "Montero"

In interviul sau pentru revista GQ, Lil Nas a dezvaluit ca a contactat echipele vedetelor pentru colaborari, insa lucrurile nu au mers. 

"De obicei, nu cer nimanui sa faca feat cu mine, insa pentru fiecare feat de pe albumul asta am intrebat si toate au mers, mai putin cele cu Drake si Nicki", a spus Nas X. "Nu i-am intrebat direct. Am vrut-o p Nicki pe "Industry Baby" si pe Drake cu Megan Thee Stallion pe piesa "Dolla Sign Slime". Yeah, stiu ca lucrurile oricum se intampla cum vor ele. Jack Harlow a sfarsit ca fiind cea mai buna optiune. Nu sunt sigur cum s-ar fi simtit Nicki cu acel video.", a continuat rapper-ul.

Videoclipul piesei "Industry Baby" surprinde o scena in care Nas si prietenii lui din inchisoare danseaza goi in cabinele de dus.Mda... e posibil ca Nicki sa fii schimbat putin peisajul, mergea si o gagica bine in scena asta.

Albumul "Montero", care include colaborari cu Elton John si Miley Cyrus  a fost lansat pe 17 septembrie si a ajuns pe locul 2 in Billboard, pe locul 1 fiind chiar Drake cu albumul "Certified Lover Boy".

"Ma gandeam cat de binecuvantat sunt. Nu ma gandeam acum 3 ani ca o sa ajung aici. Nimeni nu se gandea, toata lumea credea ca sunt un one-hit-wonder. Acum e uimitor ca am ajuns sa fiu in competitie cu Drake", a spus Nas. "Drake, cu albumul sau urias si cu cele mai multe vanzari ale anului. Pe langa faptul ca Drake este idolul meu. Sunt prea multe castiguri ca sa fiu suparat.", a incheiat Lil Nas X.

 

Partenerii Nostri