profimedia-0394003838
Vedete Foto:Profimedia Images

Nicki Minaj, prima reactie dupa ce a fost arestata pe aeroportul din Amsterdam

Articol scris de UTV Data publicării:

Nicki Minaj le-a multumit fanilor pentru ca s-au rugat pentru ea in aceste momente dificile si le-a cerut scuze dupa ce a fost nevoita sa amane concertul din Manchester in urma retinerii ei de catre politie sambata, pe aeroportul din Amsterdam. Artista a reprogramat evenimentul din Manchester pe 30 iunie cu promisiunea ca fanii vor avea parte si de un bonus.

Nicki este convinsa ca cele intamplate fac parte dintr-un plan mai mare de a-i sabota turneul, motiv pentru care a documentat video experienta neplacuta cu politia.

Rapperita in varsta de 41 de ani a fost retinuta de politia olandeza sambata pe aeroportul din Amsterdam pentru o presupusa posesie de droguri.

In tot acest timp Nicki a transmis live pe Instagramul ei incidentul, sustinand ca este o acuzatie falsa si ca are nevoie de un avocat. Artista a fost dusa la sectie de catre politisti, iar dupa cateva ore a reusit sa ajunga la concert, scapand doar cu o amenda.

Fanii din Amsterdam au avut de asteptat 3 ore pentru ca Nicki sa ajunga la concert cu elicopterul. In plus, dupa cum era de asteptat, rapperita nu a fost in cea mai buna forma, fanii fiind dezamagaiti de concert.

Etichete: nicki minaj

Partenerii Nostri