Vedete

Lizzo: "Am vrut sa va arat cum sunt naturala"

Articol scris de UTV Data publicării:

Lizzo este una dintre artistele care se simte foarte bine in corpul lor si niciodata nu da skip la rutina sa de self care si self love. Evident ca artista isi doreste sa dea acest mesaj mai departe si il promoveaza foarte des pe social media, abordand teme precum "body positivity" si normalizarea standardelor de frumusete.

Recent, artista a facut parte dintr-o campanie despre increderea de sine, fapt ce a determint-o sa se pozeze goala pe Instagram, iar in descrierea pozei a scris motivul pentru care nu a apelat la niciun fel de filtru sau retus.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Bine ati venit in sezonul Taurului. Pentru a celebra vreau sa impart cu voi acest selfie needitat. In mod normal, mi-as aranja burta si mi-as fi pus un filtru pe piele, dar dragilor, am vrut sa va arat cum sunt naturala total"- a scris Lizzo.

Cantareata vrea sa combata efectele negative impuse de social media si sa schimbe normele sociale in ceea ce priveste frumusetea de pe social media. De aceea, artista a share-uit propria experienta in acest scop.

''Dupa cum mulți dintre voi stiu, în urma cu ceva ani am facut un video pentru proiectul What’s Underneath Project, unde mi-am dat jos hainele de pe mine. Mi-am dat si peruca jos si am vorbit despre lucrurile pe care le iubesc la mine." -a spus Lizzo.

''Mi-am zis, daca cineva vrea sa vada cum arat, atunci tot ceea ce trebuie sa faca este sa intre pe YouTube. De atunci mi-am spus ca nu mai am nimic de ascuns. Nu mai exista rusine. Pur si simplu sunt eu. Ia-ma asa cum sunt, nu trebuie sa ma iubesti" - a incheiat artista.

Lizzo a mai atras atenția si asupra faptului ca pozele nud cu ea nu sunt „un statement”, ci doar fotografii cu trupul ei. Doar asa lumea va începe sa normalizeze aceste concepte. Tu ce parere ai?

De asemenea, artista a tinut sa mentioneze ca pozele nud cu ea nu sunt "un statement", ci doar fotografii cu trupul ei in care pune accept pe body positivity si iubirea de sine. Acesta este felul in care artista isi doreste sa normalizeze frumusetea de toate tipurile.

Well, we're in! Go, Lizzo, go! <3

Etichete: utv , lizzo , unews , andra brebu

Partenerii Nostri