Vedete

Lizzo este acuzata de hartuire sexuala de fostele ei dansatoare

Articol scris de UTV Data publicării:

Cantareata Lizzo a fost data in judecata de trei dintre fostele ei dansatoare pentru hartuire sexuala, body shaming si un mediu ostil de lucru, potrivit The Guardian.

Dansatorii spun ca Lizzo este cunoscuta ca find un sustinator al pozitivitatilor corporale si al iubirii de sine, dar aceasta a criticat cresterea in greutate a unui dansator si mai tarziu l-a certat, urmand sa-l concedieze pentru ca a inregistrat o intalnire.

Procesul a fost intentat pe data de 1 august 2023, include acuzatii de hartuire religioasa si rasiala, discriminare, agresiune si detentie ilegala. Arianna Davis, Crystal Williams si Noelle Rodriguez sunt dansatoarele care o dau in judecata pe Lizzo. Ele sustin ca au fost "fortate sa suporte un comportament denigrator din punct de vedere sexual" si au fost "presate sa participe la spectacole sexuale" intre 2021 si 2023.

Arianna Davis si Crystal Williams "au fost concediate, in timp ce Noelle Rodriguez si-a dat demisia din cauza acestui comportament deranjant", au declarat avocatii fetelor intr-un comunicat.

Se pare ca acuzatiile includ si alte persoane

Lidera dansatoarelor artistei, Shirlene Quigley, este acuzata ca a facut frecvent comentarii de natura sexuala si ca a incercat sa-si raspandeasca credinta crestina, in special in ceea ce priveste sexul inainte de casatorie. De asemenea, ea este acuzata ca a discutat despre virginitatea uneia dintre fostele dansatoare si ca a postat despre aceasta pe retelele de socializare.

Echipei de management a companiei de productie Big Grrrl Big Touring, INC. ii se aduc acuzatii de tip "discriminare rasiala". Se sustine ca membrii de culoare ai trupei de dans au fost "tratati diferit" fata de ceilalti membrii ai echipei. Ele au fost acuzate ca sunt "lenese si neprofesioniste".

Cele trei dansatoare sustin ca a existat o disputa de lunga durata cu privire la salariul lor. Acestea sustin ca li s-a oferit doar 25% din salariul compensatoriu saptamanal in timpul in care nu au cantat in turneu, in timp ce alti artisti au primit 50%.

Etichete: lizzo

Partenerii Nostri