Site Cover (22)
Vedete Foto:Instagram

Madalina Ghenea a fost dur criticata dupa ce s-a postat dansand pe masa. “E jenant ce faci!”. Actrita a clarificat imediat imaginile

Articol scris de UTV Data publicării:

Frumoasa romanca a starnit numeroase comentarii in mediul online dupa ce a facut public un videoclip in care apare pe o masa, dansand.

Citeste si "Madalina Ghenea a aparut in rochie de mireasa: “Am spus DA!”

Imaginile au fost vazute de peste 2 milioane de oameni.

“E jenant ce faci”, “Doamne. Ce rusine!”, “Esti ahtiata dupa atentie”, “Iti cam place sa te dai in spectacol”

Madalina Ghenea a vazut ce a provocat postarea sa si a venit cu clarificari. Totul este doar parte dintr-o campanie publicitara pe care o filmeaza.

Citeste si "Madalina Ghenea a organizat o petrecere ca in povesti pentru fetita ei. Charlotte a implinit sapte ani si ii seamana leit actritei"

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

”Ma intreb cum este posibil ca oamenii sa nu inteleaga meseria mea. Sunt actrita, oameni buni! In viata reala, nu as dansa niciodata pe mese in fata oamenilor care s-au oferit sa fie actori in campania noastra, dar ca actrita am jucat multe personaje diferite.

Sa va dau cateva detalii despre urmatorul meu proiect – voi fi un personaj negativ, dar asta nu inseamna ca sunt unul si in viata reala. Imi aminteste oarecum de primul meu premiu pe care l-am primit la prestigiosul Festival de Film de la Roma pentru un film italian, cand toate ziarele din Romania scriau ca făceam in viata reala ceea ce faceam, de fapt, doar in film.

Unii oameni trebuie sa se calmeze puțin! Oricum sunteti amuzanti. Sper ca voi juca un astronaut... asa ca voi, toti ciudatii, veti scrie ca eu chiar sunt un astronaut, ar fi un vis”, a scris Madalina Ghenea pe Instagram.

Citeste si "Madalina Ghenea a pozat in lenjerie intima pe balconul unui bloc din Italia. Sedinta foto a innebunit fanii"

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: madalina ghenea

Partenerii Nostri