50th Academy Of Country Music Awards - Show
Vedete ARLINGTON, TX - APRIL 19: Honoree Taylor Swift (L) accepts the 50th Anniversary Milestone Award for Youngest ACM Entertainer of the Year from her mother Andrea Finlay during the 50th Academy of Country Music Awards at AT&T Stadium on April 19, 2015 in Arlington, Texas. (Photo by Ethan Miller/Getty Images for dcp)

Mama artistei Taylor Swift a fost diagnosticata cu o tumora cerebrala!

Articol scris de UTV Data publicării:
Mama artistei Taylor Swift, Andreea Swift, in varsta de 62 de ani, a fost diagniosticata cu o tumora cerebrala in timpul chimioterapiei pentru cancerul la san, depistat in 2015, dar care a recidivat in 2019.
 
„Anul acesta de Craciun, i-am cerut mamei ca unul dintre cadourile ei pentru mine sa fie un control la medic pentru a ma scapa de niste temeri”, a declarat cantareata.
 
Anuntul trist a fost facut chiar de artista, intr-un interviu emotionant pentru publicatia Variety, pentru a trage un semnal de alarma in ceea ce priveste mersul la medic, mai ales atunci cand crezi ca exista o problema cu tine, sau cu parintii.

„A fost de acord si am mers. Nu erau indicii ca ar fi vreo problema, dar a făcut-o pentru ca eu si fratele meu sa ne linistim. Rezultatele au venit si va marturisesc indurerata ca mama a fost diagnosticata cu cancer.A vrut sa stiti pentru ca poate parintii vostri sunt prea ocupati pentru a merge la medic si au nevoie de voi sa-i convingeti sa o faca.'', a continuat aceasta.

Sanatatea mamei sale a fost si motivul pentru care artista a luat decizia de a-si scurta turneul ''LOVER'', inaite de a concerta la mai multe festivaluri din vara anului trecut.
 
„Sigur ca toti ne iubim mama, pentru fiecare dintre noi mama este extrem importanta”, mai spune Taylor. „Dar, in cazul meu, mama este o forta care intotdeauna ma indruma.
 
In acest moment, Taylor isi dedica toata atentia mamei sale,  spunand ca si-a dat seama ce inseamna cu adevarat o problema reala.
 
„Obisnuiam sa fiu atat de anxioasa in legatura cu micile încercări ale unei simple zile. Ofer toata nelinistea, stresul si rugaciunile mele adevaratelor probleme acum. Cancerul mamei este o problemă reala'', a spus artista.

Noi suntem siguri ca mama artistei o sa fie pentru a doua oara o invingatoare! <3

Partenerii Nostri