catalin-bordea-poza-in-paris
Vedete Foto: Instagram/Catalin Bordea

Mama lui Catalin Bordea a murit la varsta de 55 de ani

Articol scris de UTV Data publicării:

Catalin Bordea trece prin momente cumplite. Mama comediantului s-a stins din viata la varsta de 55 de ani. S-a luptat cu o boala crunta care, in cele din urma, i-a macinat organismul. 

Mama actorului s-a stins din viata la varsta de 55 de ani. Mihaela Bordea se lupta de mult timp cu o boala nemiloasa, si anume cancerul. Mama lui va fi inmormantata in Todireni, satul natal din judetul Botosani.

„Eu cred din tot sufletul in puterea bunului gand, chiar daca cateodata rautatea cotidianului ma napadeşte si ma transforma, incerc din rasputeri sa revin la lumina. Sunt oameni care mi-au spus si aproape m-au convins ca optimismul meu este fortat si simulat insa azi viata mi-a dat inca un semn ca nu e aaa, ca e ereditar. Mama mea a trecut printr-o perioada ingrozitoare fara sa isi piarda zambetul de pe buze, fara ss se planga si fara sa deranjeze pe nimeni.

Catalin Bordea a fost abandonat de tata

Actorul a fost crescut de bunica lui de la varsta de doi ani, dupa ce tatal lui l-a abandonat in autobuz.

„Tatal meu se credea artist. Canta melodii compuse de el. S-a ratat insa din cauza lui Adrian Paunescu. A mers la un spectacol al cenaclului „Flacara’, unde a început să cante melodii de-ale lui Paunescu a inceput sa recite peste interpretarea tatalui meu, iar atunci tatal meu l-a injurat pe maestrul Paunescu. L-a dat afara din spectacol si s-a dus sa cante la nunti, cumetrii, înmormantari.

A cunoscut-o pe mama la un astfel de eveniment. Mama mea avea 16 ani. Tata nici n-a vrut sa auda de mine, a dorit ca mama sa avorteze, dar nu s-a intamplat asta. M-au crescut impreuna pana la 2 ani, cand tata a fugit de-acasa. Mama l-a gasit si m-a lasat pe mine la el, ca poate isi regaseste instinctele de tata. N-a fost asa.

El m-a urcat in autobuz, repet, aveam 2 ani, si a coborat. Norocul meu a fost ca s-a urcat bunica mea la una dintre statii si m-a gasit. Altfel, cine stie unde ajungeam, a povestit Catalin Bordea, conform kfetele.ro.

Etichete: doliu , catalin bordea

Partenerii Nostri