Vedete

Mama lui Juice WRLD a lansat site-ul oficial al fundatiei Live Free 999

Articol scris de UTV Data publicării:

Odata cu Ziua Mondiala a Sanatatii Mintale, Carmela Wallace, mama regretatului rapper Juice WRLD , a lansat site-ul oficial al fundatiei Live Free 999  infiintata in memoria fiului sau.

„Am recunoscut ca Jarad suferea de o boala psihica  si stiu ca el isi dorea cu adevarat sa scape de acei demoni care il chinuiau”, a scris mama rapperului intr-o scrisoare deschisa publicata de Complex. „Ca parinte, am stiut cu ce se confrunta Jarad de la inceput si l-am indrumat mereu sa mearga la terapie. L-am incurajat sa-si impartaseasca mereu sentimentele”.

Scopul principal al fundatiei Live Free 999 este de a sprijini programe care ii ajuta pe tineri sa lupte impotriva problemelor legate de sanatatea mintala, cum ar fi depresia, anxietatea si dependenta de substante interzise. De asemenea, organizatia a donat recent instrumente muzicale scolii la care a invatat Juice WRLD, cu intentia de a promova cat mai mult educatia muzicala.

„Spiritul sau iubitor care este transmis prin muzica sa a atins atat de multi oameni”, a continuat Wallace. „Am lansat Live Free 999, deoarece poate ca moartea lui ar putea insemna ceva pentru alte mame ai caror fii si fiice se confrunta cu aceleasi tipuri de probleme cu care s-a luptat fiul meu. Mesajul meu catre parinti si copii este simplu. Nu trebuie sa suferi singur. Nu trebuie sa-ti fie rusine de lupta pe care o duci in ceea ce priveste sanatatea mintala. Exista ajutor. Exista o cale de iesire. ", a adaugat mama lui Juice.

Vezi mai multe detalii pe site-ul fundatiei.

 

Etichete: utv , juice wrld , unews , live free 999

Partenerii Nostri