Site Cover (7)
Vedete Foto: Facebook/Mihai Bobonete & Catalin Bordea

Mihai Bobonete l-a luat peste picior pe Catalin Bordea: “Tu crezi ca toata lumea o sa zica incontinuu: saracu, ati auzit ce i s-a intamplat? Nu ne mai intereseaza, gata!”

Articol scris de UTV Data publicării:

Bobonete, Bordea si Cortea au filmat un podcast impreuna si inevitabil au discutat si despre subiectul momentului: Spike si Livia Eftimie. Actorul l-a luat peste picior sub forma de gluma pe Bordea.

Mai mult decat atat, se pare ca Bobonete l-ar fi avertizat pe comediant in urma cu 1 an referitor la Spike si apropierea acestuia de fosta lui sotie dar el a refuzat categoric aceasta varianta.

Mihai Bobonete: “Odata pui ochii aia de pisoi si toata lumea trebuie sa fie cu tine”

“Bordea, cam cat crezi tu ca o sa duca toata treaba asta in care toata lumea te vede ca pe o victima dupa despartire? Tu de asta profiti acum, ma! Odata pui ochii aia de pisoi si toata lumea trebuie sa fie cu tine: saracul, ati auzit ce i s-a intamplat?

Sa mor eu, cand ii ziceam acum un an, el era: Ce ma? Bai baiatule, eu dau sase imbratisari si n-am nimic, sapte, opt, dar nu le contoriza si pe ale altuia. Si acum tu esti motanul ala ranit, tu crezi ca toata lumea o sa zica incontinuu: saracu, nu ne mai intereseaza, gata”, a spus Mihai Bobonete in podcastul “Colegi de camera”.

@videomoments11 Cât o să țină Bordea?🤣 #foryou #bobonete #5pasidebine #podcast #fy #romania #bordea ♬ sunet original - videomoments

Reactia bunicii lui Bordea dupa ce a aflat povestea nepotului sau

“Bunica mea are inca gandirea aia de la tara, care “Hai lasa, un drac mort… o casa noua”, nu stiu ce, zicale de-ale ei. Si acum bunica mea a zis-o foarte dragut: Ba, avand in vedere ca mama ta a avut 5 casnicii, unchiul tau 3, tu una, mai ai sa-i ajungi, esti majoreta pe langa restul din familia asta, stai linistit ca esti in urma”, a spus Bordea in carul unei emisiuni.

Partenerii Nostri