profimedia-0018312939
Vedete Foto: ProfiMedia Images/Traistariu la Eurovision in 2006

Mihai Traistariu este revoltat de faptul ca Romania nu va participa la Eurovision 2024: “Sa-mi spuna mie care-s aia patru care au votat ca eu sa nu pot merge la Eurovision”

Articol scris de UTV Data publicării:

Romania nu va participa la Eurovision anul acesta, dupa ce Consiliul de Administratie al SRTv nu a aprobat participarea la eveniment, din cauza lipsei de fonduri. Acest lucru l-a infuriat pe Mihai Traistariu, care sustine ca pregatise piesa perfecta pentru concursul muzical de anul acesta.

Mihai Traistariu, in varsta de 47 de ani, era nerabdator sa se inscrie anul acesta ca sa participe, din nou, la Eurovision pentru Romania. Anuntul facut de cei de la TVR i-a spulberat visul artistului iar acesta a luat foc.

“Sunt foarte dezamagit si foarte suparat! Nu vorbesc de faptul ca aveam eu o piesa ca pe astia ii doare in cot oricum de Traistariu, nu-i intereseaza. Dar, e ca si cum ai spune ca, daca la fotbal am iesit codasi, nu mai mergem anul viitor la campionat.

Nu ai cum sa scoti muzica romaneasca de pe harta lumii. Era important sa scrie si Romania pe ecran, chiar daca vom avea ani mai buni sau mai prosti.

Sunt indignat de cei patru care au votat impotriva. Pe astia contra vreau sa-I vad ca sa inteleg de ce. Normal ar fi sa ne spuna cine sunt pentru ca televiziunea e sustinuta din bani publici.

Eu atat vreau sa stiu: de ce nu ma lasa pe mine sa particip la Eurovision? Am inteles ca baga bani in fotbal, Olimpiada, deci bani gasesc, cei 180.000. Anul trecut au risipit 400.000 de euro ca sa se duca totu cu neamurile acolo”, a declarat Mihai Traistariu pentru Click!

Mihai Traistariu spune ca avea piesa potrivita pentru Eurovision 2024

Artistul a dezvaluit ca gasise o piesa perfecta pentru acest concurs si abia astepta sa participe anul acesta.

“Trebuiau sa anunte de la 1 octombrie, cand se deschid preselectiile in toate tarile, ca Romania nu va participa. Nu ne tii pana la final de ianuarie! Pe mine m-au incurcat pentru ca aveam o piesa de la niste producatori din Finlanda, care mi-au zis ca mai bine ma inscriu in Romania ca sunt sanse sa castigam. Am asteptat degeaba, acum nu mai ce sa fac cu melodia! Ce sa fac, o mai tin un an?, a spus indignat artistul.

Fanii i-au trimis o scrisoare directorului TVR, dan Turturica

Pe grupurile dedicate concursului Eurovision de pe retelele de socializare, fanii au transmis si o scrisoare in semn de protest catre conducerea Televiziunii Publice.

„SCRISOARE DESCHISA catre Televiziunea Romana!

Stimate Consiliu de Administratie TVR, cu precadere directorul general, Dan Turturica!

Noi, fanii Eurovision Romania, cu un efectiv considerabil de peste 10,000 de membri, protestăm împotriva deciziei cu privire la retragerea Romaniei din Eurovision 2024!

Este nu doar ilegitim si imoral ca 13 persoane sa decida asupra unui PROIECT NATIONAL, ci si abuziv!

Noi, fanii infocati ai acestui concurs solicitam, in mod oficial, ca aceasta decizie sa fie revizuita, cu consultarea populatiei prin mijloacele aferente (on-line, pe site-ul Eurovision TVR), iar votul lor, al fanilor si al contribuabililor din aceasta tara sa decida participarea sau neparticiparea tarii la acest concurs grandios! Asa este corect!

Cu multumire anticipata, membrii Grupului Eurovision Romania”, se arata in Scrisoarea de protest, transmisa catre TVR.

Partenerii Nostri