elena viscu
Vedete Foto:Captura de ecran Tik Tok

Motivul real al divortului dintre CRBL si Elena Viscu. Fosta sotie a artistului face haz de necaz: “Suntem in cautare de sot mie”

Articol scris de UTV Data publicării:

Vestea ca CRBL si Elena s-au despartit dupa 16 ani de mariaj a socat pe toata lumea, inclusiv pe cunoscutii lor. Cei doi si-au sters toate pozele impreuna de pe retelele sociale. Ei spun ca aceasta decizie nu este una de moment, ci una asupra careia au reflectat o perioada buna de timp. Iata declaratia artistului!

“Cu inimile impovarate de tristete, dar in acelasi timp intr-un spirit de transparenta si respect reciproc, dorim sa va impartasim o decizie deosebit de dificila pe care am luat-o impreuna. Dupa o perioada de reflectie profunda, am ajuns la concluzia ca este mai bine pentru noi sa urmam drumuri separate in viata. Aceasta hotarare nu a fost usoara, dar am decis sa o luam cu gandul la binele nostru individual si, mai ales, la binele Alesiei. Recunoastem cu sinceritate toate momentele minunate pe care le-am impartasit si lectiile pretioase pe care le-am invatat impreuna. In aceasta perioada de schimbare, ne angajam sa mentinem un cadru de respect si armonie, cu prioritatea de a asigura un mediu sanatos si echilibrat pentru cresterea si dezvoltarea copilului nostru. Va rugam sa respectati intimitatea noastra si a copilului nostru in aceasta perioada sensibila. Nu vom oferi detalii suplimentare in afara acestui anunt. Va multumim pentru sustinerea si intelegerea voastra in aceste momente dificile.Cu respect si recunostinta, CRBL si Elena”, au tranmis cei doi intr-un mesaj postat pe Instagram.

Citeste si "Cine este noua iubita a lui CRBL? Artistul a fost surprins in prezenta unei pustoaice la scurt timp dupa divort"

Eduard CRBL

Motivul real al divortului dintre CRBL si Elena Viscu

CRBL a dat cartile pe fata ieri intr-o emisiune TV unde a explicat totul despre separarea lui de Elena.

„In cazul nostru ar trebui sa-ti para bine (de despartire-n.r.) pentru ca a fost o decizie de comun acord. Noi suntem si am fost o familie unita. Am construit niste lucruri extraordinare impreuna. Alesia (fiica lor-n.r.) confirma toata povestea noastra. Noi ne-am promis, acum 16 ani, ca in momentul in care se va intampla sa se stinga flacara aia, sa incercam sa o aprindem sau sa vedem ce se intampla. Si am incercat sa facem asta. Nu e un motiv anume. Dar cand ajungi in momentul ala si incerci si faci toate demersurile si vezi ca nu mai merge, atunci te pui la masa ca un adult si stai de vorba despre subiect. Si am hotarat amandoi de comun acord sa facem acest pas.

Stiu ca poate de acasa nu pare asa, ca la noi, in lume, divorturile sunt doar despre inselat, batai sau alte lucruri. La noi nu a fost cazul asta. Noi nu facem parte din sablonul asta. Noi am fost doi oameni care am zis ca, decat sa ajungem intr-o zona in care sa ne batem joc de noi si de familia noastra, mai bine comunicam si luam o decizie echilibrata. Stiu ca nu-s multi care pot face lucrul asta, cum ar fi parintii nostri, care s-au complacut in chestia asta. (...) "Am stat de vorba cu Alesia despre subiect. Este matura si inteligenta, Eu si Elena facem echipa pentru Alesia. Am schimbat acoperisul, dar avem o comunicare zilnica. Nu e nimic de regretat, a fost extraordinar, a fost foarte frumos. Ai nostri ce sa zica?! Ca orice parinte. Ne-au zis: 'Mai ganditi-va'", a declarat CRBL.

Elena Viscu nu si-a pierdut simtul umorului

Cu toate ca trece printr-o perioada grea Elena nu si-a pierdut simtul umorului. Coregrafa a postat un mesaj amuzant pe contul ei de Tik tok, sugerand ca este in cautare de sot.

@elena_viscu @IDigitalHub ♬ The Sound of Silence (CYRIL Remix) - Disturbed

Gluma Elenei vine la aproximativ o saptamana dupa ce CRBL a fost surprins de paparazzii de la CANCAN alaturi de o tanara de 23 de ani. Cei doi au fost vazuti iesind impreuna din blocul din Pantelimon unde locuieste artistul.

Despre noua relatie, CRBL nu a avut multe lucruri de spus.

„Eu ma amuz, am vazut, ma amuz foarte tare. Nu comentez subiectul asta pentru ca e abia inceputul, iar ei abia asteapta sa se distreze pe treaba asta si imi pare rau că oamenii de acasa vad ce citesc si e un circ. Nu trebuie sa dau justificare nimanui, imi traiesc viata cum stiu si fiecare face asta. Am stat de vorba cu Alesia despre subiect, iar ea e destul de matura, inteligenta, eu si Elena suntem intr-o echipa pentru ea, am schimbat doar acoperisul, in rest, comunicare zilnic”, a spus artistul.

Etichete: crbl , divort , cuplu

Partenerii Nostri