lino velea
Vedete

New Beef Alert! Alex Velea si Lino Golden isi arunca cuvinte grele!

Articol scris de UTV Data publicării:

Incurcate mai sunt caile pe care le urmeaza artistii la un moment dat in viata. Yuuup, s-a intamplat intamplarea! Lino Golden si Mario Fresh au parasit nava mama, Golden Boy Society.

„Nu pot să spun că ne-am certat. Dar, da…de ceva timp, ne-am separat. Am început să avem idei diferite, să facem muzică diferită etc…Când nu mai rezonezi cu cineva, mai bine cauți o variantă de mijloc. Îi mulțumesc foarte mult pentru ce a făcut pentru mine, fără el…nu eram aici. Poate pe viitor o să mai auziți niște materiale împreună cu el” , a spus Lino, pe rețelele de socializare. Buunnn, linu-i lin pana aici! :D

Cum spuneam, treaba e oficiala, deoarece acestia au avut grija ca fanii sa stie tot ce se intampla, prin intermediul postarilor ''taioase'' de pe social media, care au dus, in cele din urma, la un scandal huge intre Lino si Velea... sau intre ''tatal adoptiv si fiii sai''... pentru ca asa se alintau pana mai acum ceva timp cei trei. Cu toate acestea, Lino s-a facut clar inteles cu privire la asta, spunand raspicat: „Să vă intre în cap bine. Că văd că sunteți bolnavi. Singurul meu tată e TATA. Și atât”. Sincer, lasand putin beef-ul la o parte, stim cu totii situatia lui Lino si mai mult ca sigur oricine in locul lui ar avea replica la astfel de afirmatii. 

Revenind la subiect, cel care l-a facut  sa rabufneasca a fost chiar fostul sau coleg, Jo Klass de la Golden Boy Society, care spune cam asa printr-o postare pe Insta:

Alex Velea e Tatăl tău!
Te-a adus în Bucureșți când aveai 500 de kg și a crezut în ține când nimeni n-ar fi pariat 1 leu.
Te-a dus la școală de mânuță, te-a ținut în casă, ți-a dat de mâncare (mai puțin și mai bun?), pentru că te-a dus și la sală și te-a învățat să ai grijă de corpul tău, ți-a dat haina de pe el, ți-a scris piesele cu care ai avut succes, ți-a dat până și numele ăsta «Lino», lucruri cu care azi te mândrești, «că sunt ale tale, Radule»?.
Alex Velea e Tatăl tău! Noi eram familia ta!
Te-am susținut mereu în public și te-am corectat în privat, pentru că am ajuns să ne certăm cu mulți oameni din cauza ta.
Și tu, acum, ce faci?
Te asociezi cu oamenii cu care noi suntem certați – din cauza ta ?
Te asociezi cu oamenii care ne înjură de familii și de copii – din cauza ta?
Sunt total dezamăgit, pentru că știu ce însemni pentru «unchiu», și ce însemnai pentru mine, unicul tău «prieten».
Am fost cu tine peste tot și am sărit pentru tine mereu…
Ți-am oferit tot ce aveam, adică muzică, MEDU$A e făcută de mine.. dar nu mi-ai dat niciodată un credit și ai făcut p%^& mare, că ești și tu «trapper», când toată lumea te știa că Vlogger.
Îi mulțumesc lui Alex Velea că mi-a dat o șansă, îi mulțumesc și că m-a trimis la concerte cu tine, pentru că am învățat cum să NU mă comport cu oamenii care mă iubesc ?
Cel mai rău îmi pare că, atât de mult țineam la ține, încât ajunsesem să mă cert și cu Alex din cauza ta, dar mă bucur enorm că am niște principii prea mari că să trec peste ele.

La mulți ani Radule, scrie Jo Klass pe Instagram.


Si daca... asa cum spune Alex Velea in piesa ''Daca Dragostea Dispare'', incepe beef-ul ala mareeee. Treaba sta cam asa: exact cum am precizat mai sus, Lino Golden si Mario Fresh au anuntat recent, printr-un mesaj pacifist ca au parasit Golden Boy Society, motivul fiind nepotrivirea de gusturi, pareri, idei si toate cele... totul din punct de vedere muzical... aparent. Insa, daca la Mario apele sunt linistite momentan, in cazul lui Lino a cam venit furtuna. E toamna... se intelege.

„Nu mai încerca să îndulcești situația și să te victimizezi cum ai făcut toată viața. Te-am ferit prea mult de insucces, frustrări și bătăi (pe care tot tu, bătăușule, le-ai generat). În schimb, ți-ai băgat frații la ”înaintare” după ce i-ai ”îmbârligat” să se certe cu toată lumea cu care aveai DOAR TU probleme. Te-ai înjurat de morți, de familii cu acest boschet de periferie, zis și Abi, ca mai apoi să fie fratele tău… Nu te mai cunosc, noi nu te-am crescut și învățat așa.”, a scris Velea pe Story chiar de ziua lui Lino.

Motivul? Asa cum spune si mesajul postat de Velea, se pare ca dupa marele beef pe care il stiti cu totii dintre Abi si Lino, acesta s-ar fi aliat cu cel care nu demult ii era dusman, zvonindu-se ca cei doi pregatesc chiar si un mare diss pentru Alex Velea. Ooooook! Nici nu prea stim ce sa spunem despre asta... putin aiurea... but anyway... ei stiu mai bine, nu? :D 

„De ziua ta, sper să ai parte de toată fericirea pe care o mimezi pe Instagram. La mulți ani, Șerpișorule! Aaa și apropo… nu s-a încheiat nimic, abia începe”, a mai scris Alex Velea pe Instagram. Ceea ce ne da clar de inteles ca urmeaza un nou razboi pe online. Pew pew pew!

Nici Antonia nu a tacut si a tinut sa le transmita tuturor celor care urmaresc scandalul un mesaj. „Vă rog să nu vă mai lăsați păcăliți de «dramele» și «victimizările» care circulă online… sunteți extrem de naivi. Educația, Bunătatea și Respectul au lipsit, PUNCT! Ah, și să nu uităm MODESTIA! Mai departe, trageți voi o concluzie. Probabil, doar adulții și oamenii cu mintea la cap vor înțelege. Niciodată să nu tolerați aroganța și să nu uitați de unde ați plecat, și cine v-a ajutat sau să trădați oamenii care au fost lângă voi demult… este cel mai josnic gest. Nu vă mai pierdeți timpul online cu răutăți, când, de fapt, se întâmplă lucruri grave rău în jurul nostru și în lume care trebuie să ne preocupe (…)”.

Mai mult decat atat, potrivit zvonurilor care circula in popor, se pare ca un motiv in plus care a dus la plecare lui Mario din Golden Boy Society ar fi faptul ca Antonia si Velea nu ar agrea-o pe iubita acestuia, Alexia Eram. De ce? Nu stim. V-ati fi asteptat la o dezvaluire, nu? Not yet... poate mai tarziu.

Concluzionand analiza pe subiect si pe ce au vrut sa spuna poetii, cel care pune si mai tare paie pe foc si profita de toata situatia este Abi, evident, care nu se abtine sa-i adreseze cuvinte grele lui Alex Velea si sa faca haz de necaz pe subiect. Credem si noi... dupa tot scandalul, satisfactia e la cote maxime in cazul lui Abi. Oh well...

Ce urmeaza... ramane de vazut! Un lucru e clar! Ochi si urechi pe Story-urile partilor implicate... beef-ul e in contiunua desfasurare. We're out! Drop the mic... for a while! :D

Partenerii Nostri