V Festival At Hylands Park - Day 1
Vedete CHELMSFORD, ENGLAND - AUGUST 20: Sia performs at V Festival at Hylands Park on August 20, 2016 in Chelmsford, England. (Photo by Stuart C. Wilson/Getty Images)

New granny in town! Sia este bunica!

Articol scris de UTV Data publicării:
 Dupa ce a adoptat doi baieti, Sia a dezvaluit intr-un interviu cu Zane Lowe, faptul ca a devenit bunicaaaa. Asta da veste! „Cel mai mic fiu al meu a devenit tatăl a doi copii. Sunt terifiata. Nu, sunt bine. Îmi spun nana.”, spune Sia.
 
De asemenea, artista a mai explicat de ce baietii nu mai puteau sa ramana in plasament si ce a facut-o sa ia decizia de a-i adopta si a le oferi o viata mai buna. „Sistemul de plasament ne dezamageste. Si nu o spun din experienta mea, ci din experienta fiilor mei. Au fost in 18 locuri diferite in cei 18 ani de viata. Totul a fost un roller coaster nebun.''.
 
Mai mult decat atat, Sia a dezvaluit faptul ca ambii copii primesc ajutor pshihologic specializat, din cauza traumelor suferite in plasament.
''Traumele ies la iveala atunci cand esti intr-un mediu sigur si atunci cand esti psihic pregatit. Asa ca incerc sa fac ce e mai bine pentru ei.”
 
Revenind la vestea de la care am plecat, Sia, felicitari pentru noul statut! Enjoy the trip! <3
 
 
Etichete: utv , unews , sia

Partenerii Nostri