Marc Jacobs Fall 2020 Runway Show - Arrivals
Vedete

Nicki Minaj a dezvaluit detalii despre copilul sau!

Articol scris de UTV Data publicării:

Nicki Minaj si Kenneth "Zoo" Petty, sotul acesteia, au devenit parinti, pe 30 septembrie, in Los Angeles, insa au fost destul de rezervati in legatura cu bebelusul lor.

Artista a dezvaluit sexul copilului ei, cat si gandurile bune primite de la colegii de bresla si, se pare, ca rolul de mama o prinde de minune.

Se pare ca rapperita a devenit mama de baiat, insa numele acestuia inca nu a fost dezvaluit de catre artista.

Odata cu anuntul facut, Nicki a publicat o serie de fotografii cu mesaje de felicitari primite de la prietenii ei celebri: Kim si Kanye, Beyonce.

"Multumesc Queen B, Kim & Ye, Riccardo Tisci, Winniw, Karol si tuturor celor care mi-au transmis mesaje de bine in acest timp. Au insemnat totul pentru mine. Sunt asa recunoscatoarea si indragostita de fiul meu. Extrem de indragostita. Baiatul meu preferat din toata lumea asa mare"- a postat artista pe una dintre retele sale de socializare.

Beyonce i-a scris un mesaj de mana, unde a notat: "Onika, bine ai venit in randul mamelor. Dumnezeul sa te binecuvanteze, cat si pe familia ta". Kim si Kanye i-au scris: "Felicitari! Te iubim!"

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Partenerii Nostri