olivia cardi
Vedete

Olivia Rodrigo o idolatrizeaza pe Cardi B. ''Vreau sa ma casatoresc cu ea''

Articol scris de UTV Data publicării:
Si artistii au celebrity crush-urile lor! Olivia Rodrigo a marturisit recent ca o admira enorm de mult pe Cardi B  dupa ce a dezvaluit faptul ca aceasta si-a lasat amprenta asupra modului de a-si scrie piesele. Mai exact, Cardi i-a dat curajul sa fie ea insasi, sa prinda mai multa incredere in ea, sa fie sincera pe piese si sa spuna aboslut tot ce isi doreste si ce simte. 
 
Mai mult, intr-un interviu pentru Apple Music, Olivia a spus ca si-ar dori sa se casatoreasca cu Cardi B, declarandu-se indragostita de ea. ''Sunt atat de indragostita de ea. Vreau sa ma casatoresc cu ea. Sunt obsedata de ea, ii iubesc albumul ''Invasion of Privacy''
 
Si asta nu e tot! Olivia a continuat sa-si exprime admiratia pentru Cardi, felicitand-o pentru succesul celui mai recent single al sau, ''Up'', spunand ca se simte ''atat de fericita pentru ea'', marturisind ca aproape a plans atunci cand piesa a ajuns pe primul loc in topurile muzicale. 
 
''Ma simt norocoasa sa fiu adolescenta in momentul in care Cardi face muzica (...) In calitate de compozitoare, unele lucruri pe care le spune sunt socant de oneste. Cand i-am ascultat piesa, mi-am spus: - Oh, wow, chiar a spus asta pe un album''.
 
''Acestia sunt artistii mei preferati, care au curajul sa spune lucruri pe care alti artisti se feresc sa le spune si cred ca (Cardi) o face foarte bine''.
 
Cat despre muzica ei, Olivia spune ca uneori face piese pe care atunci cand le asculta se ingrozeste. Asta din cauza faptului ca, datorita lui Cardi B, a prins atat de mult curaj sa-si cante viata, incat cateodata scrie despre lucruri despre care nu stiu nici macar cei mai buni prieteni ai ei. 
 
Si evident, ca sa concluzionam, Cardi a aflat de admiratia pe care Olivia i-o poarta si a postat chiar un mesaj pe social media, spunand: '' O placinta atat de dulce'', dezvaluind ca si ea este fanul ei. ''Abia astept sa vad ce va lansa in continuare'' - Cardi B.
 
Well, Olivia, Cardi, daca tot va admirati atat.... poate faceti si o piesa impreuna. Ar fi interesant, nu? 

Partenerii Nostri