2017 Winter TCA Tour - Day 9
Vedete

Poza bizara postata de Matthew Perry inainte sa moara

Articol scris de UTV Data publicării:

Vestea mortii actorului Matthew Perry, a lasat lumea mondena intr-o stare de soc. Matthew, in varsta de 54 de ani, a fost gasit fara suflare de catre asistentul lui, sambata dimineata, la doar cateva ore dupa ce fusese la o partida de pickleball.

Conform TMZ, actorul a fost gasit in jacuzzi fara suflare iar la fata locului nu erau droguri. De asemenea, nu exista indicii ca moartea ar fi fost violenta, politistii cred ca acesta s-a inecat accidental.

Ultimul mesaj postat de Matthew Perry pe retelele de socializare il arata intr-un moment de relaxare in jacuzziul din vila sa din Los Angeles, acelasi jacuzzi in care s-a intamplat sase zile mai tarziu tragedia. Fanii actorului cred ca acesta a avut o premonitie.

"Oh, deci apa calda care se invarte in jurul tau te face sa te simti bine? Eu sunt Mattman", a scris actorul pe Instagram.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Un purtator de cuvant al Departamentului de Politie din Los Angeles a declarat ca ofiterii au raspuns la un apel la adresa lui Perry cu privire la moartea unui barbat in varsta de aproximativ 50 de ani, dar nu a confirmat identitatea persoanei decedate.

Etichete: matthew perry

Partenerii Nostri