stefan-banica
Vedete

Radu Stefan, fiul lui Stefan Banica Jr. si-a deschis propria afacere! Afla aici cu ce se ocupa adolescentul!

Articol scris de UTV Data publicării:

La doar 20 de ani, Radu Stefan Banica este un artist talentat si un businessman in devenire!

Tanarul si-a anuntat fanii de pe Instagram ca este patronul unei cafenele din Bucuresti, pe care si-a deschis-o singur, din banii lui. 

Radu a share-uit vestea pe social media si a dezvaluit cine este omul care a venit sa-l sustina si sa-i incurajeze noul business. Nimeni alta decat sora lui, Violeta, care, se pare ca-l sustine neincetat pe artist.

„Sunt foarte fericit sa va spun ca unul dintre visurile mele s-a implinit anul acesta. Va astept pe toti la o cafea buna, la un brunch si, de ce nu, un pahar de prosseco”, a scris Radu pe reteaua sociala.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Pe langa antreprenoriat, Stefan este student la teatru, in anul doi si incearca sa-si construiasca singur numele in industrie, spunand ca presiunea numelui tatalui sau a fost si este una mare, asa ca isi doreste sa munceasca si sa reuseasca pentru a nu-l dezamagi: „E o onoare pentru mine, sunt recunoscator si muncesc ca sa ii fac mandri pe parintii mei.”

Tanarul are multe planuri pentru viitor si a hotarat sa dea startul, cu acest business indenpendent.

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri