Randi1 (7)
Vedete Foto Instagram/Randi

Randi a vorbit deschis despre viata lui personala “Nu am iubit niciodata. Vad casatoria ca si religia, doua lucruri inutile”

Articol scris de UTV Data publicării:

Randi este unul dintre cei mai populari si iubiti artisti de la noi. Invitat in podcastul Ilincai Vandici, el a discutat despre viata lui amoroasa, mai ales ca nu a fost surprins de ani buni la bratul unei femei. Randi a fost foarte sincer si a recunoscut ca nu a iubit niciodata.

De ani buni, cantaretul care a devenit cunoscut alaturi de Marius Moga, in trupa Morandi, a preferat sa fie singur. Negasind persoana potrivita, nu s-a complacut in relatii doar de dragul de a le avea, ci a preferat sa se ocupe de dezvoltarea lui personala.

Randi1 (3)

Randi nu a iubit niciodata

„Nu am iubit niciodata si am puterea sa zic asta pentru ca am inteles ca iubirea si fericirea sunt sentimente absolute. Nu pleaca niciodata. Ma fac sa rad oamenii care imi spun „am iubit-o', dar ei dupa trei luni s-au si despartit. Ce ai iubit? Ca nici macar nu ai cunoscut-o? Ce puteai sa iubești? O proiectie, felul cum voiai tu sa fie. Unde e iubirea? S-a evaporat? Din punctul meu de vedere, iubirea poate sa tina o eternitate. Nu e greu sa traiesc asa, nu e greu deloc. In primul rand, trebuie sa te iubesti pe tine, trebuie sa iubesti viata. Viata nu se rezuma la „hai sa iubim pe cineva, hai sa iubim pe toata lumea'. Nu e mai frumos asa', a spus Randi in cadrul podcastului.

Randi

Ce crede Randi despre casatorie

Randi spune ca pentru el casatoria este inutila si nu se vede mergand niciodata la Starea Civila. Aceeasi parere o are si despre religie.

„Ai nevoie de acte ca sa spui ca tu o iubesti pe ea si ea pe tine? Vad casatoria ca si religia. Doua lucruri inutile. Poti sa crezi in barbosi care stau in Raiuri, de culoare alba, cu toate rudele tale acolo, intr-un party pur si nevinovat care dureaza o eternitate, pentru ca 80/ 90 de ani nu sunt de ajuns aici, pe Pamant? Eu unul nu stiu cine este Dumnezeu asta, daca imi spui cine e, cum arata, unde e, pot sa iti raspund. Aceasta rasplata nepretuita care se numeste eternitate il face pe om sa isi faca cruci, matanii si alte nebunii', a mai spus el.

 

Etichete: randi

Partenerii Nostri