Revolt x AT&T Host Revolt 3-Day Summit In Atlanta – September 12
Vedete ATLANTA, GEORGIA - SEPTEMBER 12: Lil Marlo performs onstage during day 1 of REVOLT Summit x AT&T Summit on September 12, 2019 in Atlanta, Georgia. (Photo by Paras Griffin/Getty Images for Revolt)

Rapperul Lil Marlo a fost impuscat mortal in Atlanta!

Articol scris de UTV Data publicării:

Scena muzicii rap din America este din nou zguduita de vestea disparitiei rapperului Lil Marlo, in varsta de 30 de ani, care a fost impuscat mortal in Atlanta. Un motiv in plus pentru  care Comunitatea Black Lives Matter este mai revoltata ca niciodata si cere sa se faca dreptate in acest caz, anuntandu-se si mai multe proteste.

Rudolph Johnson, cunoscut drept Marlo a fost un rapper cu o intreaga cariera in fata, care era indragit si extrem de apreciat atat de locuitorii din Atlanta, cat si de alte nume celebre din scena muzicii hip hop, acesta avand colaborari cu Lil Baby și Migos.

Potrivit New York Times, Politia a primit un apel la numarul unic de urgenta 911, potrivit caruia era semnalat un accident pe Autostrada I-285, la vest de centrul orasului Atlanta. Ajunsi la fata locului, politistii au descoperit o masina avariata, soferul, Lil Marlo, fiind gasit fara viata, din cauza numeroaselor plagi prin impuscare, in jurul orei 11:00 dimineata.

„In acest moment, anchetatorii considera ca victima a fost tinta unui schimb de focuri. Deocamdata, lucram pentru a stabili circumstantele sub care s-a produs aceasta crima”, a declatat Poliția din Atlanta intr-un comunicat de presa.

R.I.P. Lil Marlo! :( 

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Etichete: utv , unews , lil marlo , marlo

Partenerii Nostri