rihanna
Vedete

Rihanna: "Dumnezeu e bun!"

Articol scris de UTV Data publicării:

Daca n-ati fost pe faza si ati ratat marea veste, v-o reamintesc eu, stati chill! Rihanna a devenit oficial miliardara! :D

Artista este fondatoarea brandului Fenty si are o avere estimate la 1,7 miliarde de dolari, potrivit celor de la Forbes. Si uite asa, Riri a devenit cea mai bogata artista din lume si a doua cea mai bogata femeie din industria entertainment-ului, dupa Oprah Winfrey. Good choice, A$AP Rocky, hahaha:)).

Fenty Beauty, compania ei de cosmetice, ii produce artistei cei mai multi bani, undeva la 1,4 miliarde de dolari. La asta mai completam cu banii obtinuti din muzica si actorie si profitul obtinut cu brandul ei de lenjerie intima, Savage x Fenty, care valoareaza aproximativ 270 milioane de dolari. Not bad at alllllll, asa-i?!

Intrebata, in timp ce iesea dintr-un club din NY, ce crede despre succesul ei si cum se simte sa fii miliardara, Rihanna a fost modesta si a raspuns: “Dumnezeu e bun!”. Yus, she’s great, I know!

Mai tineti minte ce ne zicea Kendrick Lamar? "SIT DOWN, BE HUMBLE!" Riri a bagat la cap si pare ca nu-I merge rau deloc! J

Partenerii Nostri