Vedete

S-a emis mandat de arestare pentru Marilyn Manson

Articol scris de UTV Data publicării:
Acuzat de doua acte de agresiune, Marilyn Manson, in varsta de 52 de ani, a primit finally un mandat de arestare emis de politia statului american New Hampshire. Potrivit politiei, Manson si impresarii lui au stiut de existenta mandatului cu mult inainte ca treaba sa devina oficiala, insa artistul nu a actionat in niciun fel in acest demers, ignorand complet situatia.
 
De asemenea, potrivit declaratilor departamentului de Politie din Gilford, se pare ca pentru fiecare acuzatie, Manson risca o pedepsa de pana la un an de inchisoare plus o amenda de pana la 2.000 de dolari, deoarecese se pare ca acuzatiile ''nu sunt de natura sexuala'', citeaza BBC, cu toate ca, asa cum stim cu totii, la inceputul anului, casa de discuri cu care colabora artistul a renuntat la orice colaborare sau asociere cu el, in urma acuzatilor grave facute de actrita Evan Rachel Wood, care a spus ca a ''fost abuzata in mod repetat'' de Manson. 
 
Ei bine, atat Manson cat si echipa lui de management au negat ''vehement orice acuzatie de agresiune'', spunand, in schimb, ca acuzatiile sunt ''denaturari oribile ale realitatii''.
 
Mai mult, la inceputul inceputul acestei luni, Marilyn Manson a fost dat in judecata de o fosta asistenta care il acuza tot de agresiune sexual si hartuire. Nu stim ce s-a intamplat exact intre timp cu aceste acuzatii grave, insa motivul pentru care i s-a emis acest mandat de arestare implica, se pare, un operator video in timpul unui concert din Gilford, din 2019.
Etichete: utv , unews , andreeadin , marlyn manson

Partenerii Nostri