Vedete

S-au logodit Kyle Jenner si Travis Scott?

Articol scris de UTV Data publicării:

Zvonurile ca cei doi s-au logodit au inceput sa circule din nou pentru ca, recent, Kyle le-a aratat fanilor cadourile pe care Travis le-a facut ei si lui Stormi, fetitei lor, anume: inele matchy-matchy. How cute is thaaaaat? <3

Ce i-a facut pe fani sa intre la banuieli a fost faptul ca vedeta purta un inel din aur pe degetul inelar.

Inca din vara Travis a inceput sa I se adreseze cu apelatvul “wifey”, asa ca nu ar fi o surpriza daca cei doi chiar ar face pasul cel mare.

O sursa a declarat pentru E! News faptul ca “speculatia nu este adevarata deloc. Cei doi nu s-au logodit.”

Desi Kyle nu a primit inelul asteptat inca, un expert in bijuterii le-a spus celor de la E!News ca inelele pe care cele doua le-au primit de la Travis au un mesaj extrem de dragut.

Potrivit lui Jenny Luker, presedintele Platinum Guild International USA, bijuteria se numeste “matching Toi et Moi rings” si este un cadou emotionant care simbolizeaza uniunea dintre doi oameni. “Inele reprezinta toate felurile de a iubi pe cineva si o legatura pe viata, exact ca legaturile din familie, mai ales cea dintre mama si fiica.” 

Cat despre pretul cadoului, experitii il evalueaza la 300.00$ pe al lui Kyle, iar cel al fiicei lor costa in jur de $40.000.

Partenerii Nostri