Vedete

Serban Copot isi continua studiile la 41 de ani

Articol scris de UTV Data publicării:

Serban Copot, unul dintre cei mai iubiti prezentatori TV din Romania, a decis sa-si continuie studiile, la varsta de 41 de ani. Chiar daca fostul membru al formatiei ‘Animal X’ si-a constuit deja o cariera in industria divertismentului, asta nu l-a oprit sa isi urmeze visul de a reveni pe bancile scolii.

Putin stiu ca Serban Copot a absolvit deja o facultate in domeniul Protectiei Mediului si este presedintele unei asociatii care, in 2009, a lansat primul calculator de emisii de CO2 din sud-vestul Europei. Acesta isi doreste sa avanseze si mai mult din punct de vedere intelectual si isi doreste o a doua diploma in domeniul de care este pasionat.

“M-am reapucat de scoala la 41 de ani, sa imi continui studiile pe care le am in domeniul Protectiei Mediului. Acum fac o specializare pe amprenta de carbon si tot ce inseamna subiectul acesta, schimbari climatice. Noi am scos primul calculator de nisa de CO2 din sud-estul Europei in 2009 si acum ne pregatim, lucram la un software sa scoatem o aplicatie tot pentru amprenta de carbon, dar mult mai complexa”, a declarat Serban Copot de Antena Stars, conform SpyNews.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Etichete: serban copot

Partenerii Nostri