2023 Video Music Awards - Arrivals
Vedete

Shakira vorbeste despre viata dupa divort

Articol scris de UTV Data publicării:

Shakira a vorbit despre viata ei dupa despartirea de fotbalistul Gerard Pique intr-un interviu acordat revistei Billboard. Cantareata a vorbit deschis despre modul in care a fost nevoita sa acorde timp egal celoi doi copii dar si carierei sale muzicale iar jonglarea celor doua aspecte din viata ei este foarte dificila.

Cu toate ca artista in varsta de 46 de ani se bucura de un nou succes muzical, i-a fost foarte greu sa raspunda atunci cand a fost intrebata daca este fericita.

“Este o intrebare foarte scurta cu un raspuns foarte lung. Nu cred ca avem toti dreptul la fericire. Este rezervata unui numar mic de oameni iar eu nu fac parte din acest club select.”

La inceputul lunii septembrie, Shakira a primit premiul Video Vanguard Award la MTV Video Music Awards 2023, devenind astfel prima artista de origine sud-americana care primeste acest premiu.

“Trebuie sa continui de dragul copiilor mei, aceasta este cea mai mare motivatie a mea. Dar cel mai mare vis al meu, mai mult decat sa colectionez albume de platina si Grammy-uri, a fost sa-mi cresc fiii alaturi de tatal lor. Sa depasim obstacole si sa imbatranim impreuna. Stiu ca nu voi avea parte de asta acum”.

Artista este sincera cu privire la incarcatura emotionala pe care a avut-o anul trecut, ea crede ca vor exista si parti bune dar pe alt plan. “De acolo, si muzica pea a prins un nou zbor, si presupun ca asa compenseaza viata. Pierzi intr-o parte si castigi in cealalta. Este matematica pura”, a spus Shakira pentru Billboard.

Etichete: shakira

Partenerii Nostri