Vedete

Sophie Turner se distreaza in timp de Joe Jonas plange pe scena dupa divort

Articol scris de UTV Data publicării:

Joe Jonas si Sophie Turner au divortat acum cateva zile. Traiesc vieți separate de cateva luni: "Ei ii plac petrecerile, lui ii place sa stea acasa" acestea au fost declaratile unui apropiat din jurul cuplului Sophie-Joe. Cantaretul american a depus actele prin care a cerut divortul de actrita britanica Sophie Turner, devenita celebra dupa ce a interpretat personajul Sansa Stark in serialul "Game of Thrones".

Joe și Sophie au petrecut "intreaga vara separat", potrivit unei surse citate.

"Nu erau despartiti, dar au trait separat de cateva luni. Nu s-au mai înteles de ceva vreme, dar spera sa rezolve totul într-un mod amicabil. In ceea ce priveste custodia, decid in timp real, pentru ca asta (decizia divortului) tocmai a aparut. Au un contract prenuptial. Ca familie, erau stabiliti in Florida. Copiii au fost cu el in ultimele luni, au calatorit cu el si cu familia cat timp a fost in turneu. Sophie a lucrat in Marea Britanie", a mai spus persoana din apropierea cuplului.

Un martor ocular a declarat pentru ET ca actrita din Game of Thrones a avut o seara placuta in timp ce a participat la petrecerea de incheiere pentru viitorul ei serial, Joan, la Dropshot Digbet din Marea Britanie in weekend.

Sophie a intrat în Dropshot sâmbătă seara pentru o petrecere de încheiere pentru Joan. Petrecerea a avut loc între orele 21:00 și 2:00 și Sophie a sosit puțin după ora 21:00”, spune Jessica Flatley, angajată la Dropshot Digbeth, pentru ET. „Sophie și colegii ei au fost toți drăguți și cu siguranță păreau să se distreze bine. A fost atât de prietenoasă cu tot personalul și chiar a făcut o fotografie Jägerbomb cu noi. Părea să se distreze de minune.”

Sophie Turner nu pare sa sufere dupa divort, in schimb Joe Jonas in acelasi timp a fost surprins plangand pe scena. :(

@utv.ro Joe Jonas in lacrimi 🥲 in timpul unui concert 🥹 #joejonas ♬ sunet original - Utv.ro

 

We are here for you  Joe <3

Etichete: joe jonas , sophie turner

Partenerii Nostri