Vedete

Tara in care Pink vrea sa inceapă un nou capitol din viata ei

Articol scris de UTV Data publicării:

Pop Starul,Pink, si sotul ei, Carey Hart, planuiesc sa paraseasca America si sa se mute în Australia.

Conform declaratiilor facute de un apropiat intr-un interviu pentru New Idea, cantareata, in varsta, de 43 de ani, spera sa „inceapa un nou capitol” in Australia, tara care este preferata printre vedetele de la Hollywood.

Pink, care va concerta in Australia in aceasta vara, ar planui sa-si ia copiii si sotul si sa se stabileasca aici pentru o perioada mai indelungata.

Australia este un loc în care artista a petrecut momente de neuitat. Sa se stabileasca aici cu familia, sa scape de lunile reci, ar fi tot ceea ce-si doreste artista”, a dezvaluit un apropiat.

Mai mult de atat, Pink isi doreste ca Australia sa devina a doua ei casa, motiv pentru care ar urma sa aplice pentru cetatenie în urmatoarea perioada.

„Anul trecut m-am gandit sa aplic pentru cetatenie si nu glumesc”, spunea Pink în cadrul unui interviu acordat anul trecut, in emisiunea „60 Minutes”, dezvaluind ca sotul ei este foarte incantat de aceasta tara si, in plus, era nerabdator sa plece in turneu acolo.

Printre vedetele de la Hollywood care au ales sa se stabileasca in Australia în ultimii ani se numara: Rita Ora, Keith Urban și Nicole Kidman, Elsa Pataky si Chris Hemsworth, dar si Ellen DeGeneres, Gordon Ramsey.

Etichete: pink

Partenerii Nostri