Vedete

Taylor Swift a fost acuzata ca nu-si scrie singura versurile! Afla aici cum a raspuns artista!

Articol scris de UTV Data publicării:

Well, well, well! Am trait s-o auzim si pe asta! Industria are ce are cu Tylor Swift!:))0

Intr-un interviu acordat celor de la LA Times, Damon Albarn, solistul trupei Blur, a declarat ca Taylor "nu-si scrie singura cantecele."

Se pare ca remarca solistului l-a deranjat pana si pe jurnalistul Mikael Wood, care l-a contrazis si i-a spus: "In mod cert cantareata isi scrie singura toate piesele."

Desi discutia putea fi incheiata si abandonata, Albarn a tinut sa continuie pe subiect, marturisind ca scrisul in colaborare cu altcineva "nu se pune" si ca este foarte "diferit de scris".

"Nu urasca pe nimeni, spun doar ca e o diferenta mare intre un compozitor si un compozitor care scrie alaturi de altcineva", a explicat solistul.

Ce vrea sa spuna autorul? Pai, e simplu, acesta declara ca a co-scrie cu cineva "nu inseamna neaparat ca rezultatul nu poate fi excelent."

Mergand mai departe cu aceasta controversa, cantaretul a facut o paralela intre Swift si Billie Eilish, pe care spune ca o considera "o compozitoare interesanta", atat pe ea, cat si pe Finneas, fratele ei: "Ma atrag mai mult ei decat Taylor Swift. Sunt mai dark decat upbeat. Billie e mult mai ciudata si consider ca e exceptionala."

Poate va intrebati unde este supararea... Taylor Swift este recunoascuta pentru talentul sau de songwriter si idei creative pe care le are, iar declaratia artistului a suparat-o atat pe ea, cat si pe fanii acesteia.

"Damon, am fost o mare fana de-ale tale pana acum. Imi scriu TOATE piesele. Ceea ce ai declarat este distrugator si complet fals. Nu trebuie sa-ti placa muzica mea, dar e super aiurea sa incerci sa-mi discretitezi scrisul. WOW. PS: eu am scris tweet-ul asta, in cazul in care aveai dubii!", a fost replica lui Taylor.

A existat o reactie si din partea lui Jack Antonoff, colaboratorul si producatorul lui Taylor: "Nu l-am cunoscut niciodata pe Albarn si nu a fost in studioul meu, cu toate astea, se pare ca stie mai multe decat noi despre toate cantecele lui Taylor!"

Wow, that escalated quickly! :))))

Dupa ce a vazut reactiile si urmarile discutiei, solistul Blur a revenit pe Twitter si incercat sa lamureasca situatia! Ghiciti cine a iesit vinovat?! Presa, suuuuuure!

"Sunt complet de acord cu tine. Am avut o conversatie despre cum se scriu piesele si, din pacate, m-au redus la clickbait. Ultimul lucru pe care mi-l doresc este sa-ti discreditez scrisul. Sper ca ma intelegi.", a scris Albarn, insa fanii acesteia nu l-au crezut.

 

 

Partenerii Nostri