66th Annual Grammy Awards, Arrivals, Los Angeles, USA - 04 Feb 2024
Vedete Foto: ProfiMedia Images

Taylor Swift ameninta ca va da in judecata un student care i-a urmarit avionul privat: “Este o chestiune de viata si de moarte”

Articol scris de UTV Data publicării:

Un student care urmareste avioanele private ale celebritatilor din intreaga lume spune ca avocatii cantaretei il ameninta ca il vor da in judecata pentru ca a impartasit informatiile despre zborul ei in mediul online, conform News.ro.

Jack Sweeney foloseste date disponibile publicului pentru a urmari decolarile si aterizarile avioanelor apartinand unor persoane celebre si le posteaza o zi mai tarziu.

Avocatii lui Taylor i-au trimis o scrisoare tanarului in varsta de 21 de ani, cerandu-i sa inceteze sa mai partajeze locatia avionului privat al acesteia.

Scrisoarea, emisa in luna decembrie, spune ca informatiile reprezinta “o amenintare iminenta la adresa sigurantei si bunastarii” lui Taylor, numind-o “o chestiune de viata si de moarte” pentru ea.

Avocatii au relatat in scrisoare si numeroasele hartuirii cu care a avut de-a face in cariera sa si spune ca datele le ofera infractorilor “o foaie de parcurs pentru a-si duce la indeplinire planurile.”

Intr-o declaratie pentru BBC, Jack Sweeney a spus: “Nu intentionez sa fac rau nimanui. De fapt, cred ca Swift are cateva cantece bune. Eu cred in transparenta si in informatiile publice”, a spus el.

Zborurile lui Taylor Swift au avut emisii record de CO2

In 2022, Swift s-a aflat in fruntea listei celebritatilor cu cele mai mari emisii de CO2 ale avioanelor private, potrivit firmei de marketing digital Yard. Organizatia a constatat ca emisiile emise de jetul ei au fost de aproximativ 1.185 de ori mai mari decat emisiile anuale totale ale unei persoane obisnuite.

Luna trecuta, un barbat in varsta de 33 de ani a fost arestat sub acuzatia de hartuie in fata casei lui Swift. O purtatoare de cuvant a artistei a declarat presei americane ca postarile despre avionul ei sunt partial de vina.

Nu putem comenta nicio investigatie in curs de desfasurare a politiei, dar putem confirma ca momentul in care a fost hartuita sugereaza o legatura. Postarile sale spun exact cand si unde ar fi fost ea”, a declarat purtatoare de cuvant Tree Paine.

Sweeney a oferit informatii despre zbourile private ale altor americani bogati, printre care Bill Gates, Mark Zuckerberg si Jeff Bezos.

Etichete: taylor swift

Partenerii Nostri