Opening Night of Taylor Swift | The Eras Tour
Vedete Foto: Taylor Swift

Taylor Swift, proaspata miliardara, si-a sarbatorit ziua de nastere in oras intr-o rochie mini in valoare de 2.000 de euro. Iubitul ei nu a fost prezent

Articol scris de UTV Data publicării:

Taylor Swift a implinit 34 de ani si a sarbatorit in mare stil alaturi de cele mai bune prietene. Gigi Hadid si Blake Lively au fost alaturi de artista la petrecerea din New York.

Taylor a primit un buchet superb de flori si a intors toate privirile intr-o rochie mini, neagra, cu stele si luna argintii, in valoare de 2.335 de dolari, o creatie marca Clio Peppiat. Creatoare de moda a ajuns virala dupa ce doua personaje din serialul 'The White Lotus' au purtat rochii  create de compania ei.

Taylor-Swift-in-oras-de-ziua-ei-de-nastere

Iubitul ei, Travis Kelce, nu a fost prezent

Cantareata a coborat dintr-un SUV negru, insotita de echipa ei de securitate, a salutat fanii prezenti pe strada si a intrat rapid in restaurantul Freeman, inainte de a petrece toata noaptea in clubul The Box din Manhattan. Iubitul ei nu a fost prezent, conform People.

Vezi cum fanii lui Taylor Swift au provocat activitate seismica la un concert al artistei.

Ca sa duca acest look la un alt nivel, ea a ales o pereche de cercei si un colier cu diamante, un makeup ‘soft glam’ si nelipsitul ruj rosu, care a devenit semnatura ei.

Blake Lively, 36, a fost alaturi de prietena ei cea mai buna, cu o aparitie super sic, intr-o rochie mulata neagra din piele si cizme cu sireturi stranse pe picior, semnate Christian Louboutin. Actrita si-a completat look-ul cu doua bratari masive de aur, o pereche de cercei, un make-up subtil si un ruj mov.

Taylor-Swift-Alaturi-de-cea-mai-buna-prietena-a-ei-Blake-Lively

Partenerii Nostri