*PREMIUM-EXCLUSIVE* Taylor Swift and Travis Kelce live out their Wildest Dreams during first romantic beach getaway together!
Vedete Foto:ProfiMedia Images/Taylor Swift si Travis Kelce

Taylor Swift si Travis Kelce au fost surprinsi intr-o vacanta romantica in Bahamas. Cuplul a platit 15.000 de dolari pe noapte

Articol scris de UTV Data publicării:

Taylor Swift si Travis Kelce au fost fotografiati de paparazzi sarutandu-se in timp ce se bucurau de vacanta lor romantica pe Insula Harbour din Bahamas. Pe o plaja goala, cuplul a stat la soare toata ziua si s-au bucurat de clipele de intimitate atat cat au putut, doar ei doi si cativa paparazzi, desigur.

Taylor, intr-un costum de baie galben din doua piese de la Montce, si Travis intr-un sort albastru cu alb, s-au comportat ca doi porumbei indragostiti. Cei doi au fost fotografiati in apa in timp ce se imbratisau si sarutau.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Taylor Swift and Travis Kelce are seen enjoying a very PDA filled day on the beach after a whirlwind year!

In timp ce se bronzau pe nisip, Travis a ajutat-o pe Taylor sa isi aplice crema de protectie solara. Cei doi par mai fericiti ca niciodata, dupa ultimele doua luni agitate aveau nevoie de o vacanta in care sa se bucure unul de celalalt.

Taylor Swift se relaxeaza inainte de turneu

Cantareata a incheiat recent partea asiatica a turneului ei, Eras, iar in luna mai va incepe seria de concerte din Europa. Travis are mai mult timp liber, acesta incepe cantonamentul la sfarsitul verii.

O sursa apropiata a declarat pentru US Sun ca Travis a rezervat deja camere la hoteluri luxoase din Franta si Italia si, de asemenea, a facut rezervari la unele dintre cele mai bune restaurante.

“Vrea sa calatoreasca in toata lumea cu ea, sa se relaxeze si sa descopere impreuna orasele superbe si locurile romantice din Europa”, a declarat sursa.

Partenerii Nostri