Vedete

Travis Scott vorbeste pentru prima oara despre tragedia de la Astroworld. ''Am trecut printr-un Roller Coaster emoțional''

Articol scris de UTV Data publicării:
 Travis Scott a vorbit pentru prima oara despre tragedia din cadrul festivalului Astroword din Houston, unde au murit 10 tineri si alte sute de persoane au fost ranite, in cadrul unui interviu cu Charlamagne tha God.
 
„Am avut multe emoții diferite și am trecut printr-un Roller Coaster emoțional. Este foarte greu, deoarece, mereu m-am simțit conectat cu fanii mei. Am trecut prin ceva și simt că fanii si părinții oamenilor au trecut prin altceva. Și doare foarte tare. Este dureros pentru comunitate și dureros pentru oraș. Am avut multe gânduri, multe sentimente, mult doliu și încă încerc să-mi dau seama de ceea ce s-a întâmplat”, a declarat artistul.
 
Charlamagne l-a intrebat pe Travis care este intentia lui cu acest interviu, tinand cont ca decizia lui de a vorbii public a venit dupa ce mai multi fani l-au dat in judecata.
 
Ei bine, rapperul a declarat ca intentia lui vine din dorinta de a-si exprima emotiile facand referire la fanii lui ca la "familia lui".
 
De asemenea, acesta a continuat marturisind ca nici o clipa nu a avut intentia de a le face rau fanilor si, in acelasi timp, a dezvaluit faptul ca a aflat despre gravitatea celor intamplate abia in cadrul conferintei de presa.
 
Cand a fost intrebat daca se simte responsabil pentru cele intamplate, Travis a spus ca responsabilitatea lui este sa afle ce a mers gresit in timpul festivalului si cum poate sa previna astfel de situatii pe viitor. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Partenerii Nostri