bun c (1)
Vedete

Vezi care sunt celebritatile care se lauda cu statutul de parinti in 2020!

Articol scris de UTV Data publicării:

Se pare ca 2020 este anul schimbarilor, atat in ceea ce priveste viata sociala si profesionala, cat si viata personala. Si, in cazul de fata, vorbim despre fooarte multe vedete care au anuntat ca in acest an vor avea copii. Asadar, o noua generatie ia nastere si se bucura de o atentie colosala, inca dinainte de venirea pe lume. YEEEEEY!

Vezi care sunt celebritatile care se lauda cu statutul de parinti in 2020:

1. Ed Sheeran si Cherry Seaborn.


Pe 1 septembrie, Ed Sheeran a anuntat ca, oficial, el si sotia lui au devenit parintii unei fetite de care sunt absolut indragostiti, cea mica numindu-se Lyrei Antarctica Seaborn Sheeran.

2. Katty Perry si Orlando Bloom

LA Premiere Of Amazon's "Carnival Row" - Arrivals

 

Cei doi au anuntat ca urmeaza sa devina parinti unei fetite inca de la finalul anului trecut. Well, iata ca in prezent trec prin cea mai frumoasa etapa din viata lor de familie alaturi de micuta Daisy Dove Bloom! 

3. Gigi Hadid si Zayn Malik

In septembrie 2019, o alta pereche de celebritati a dezvaluit faptul ca vor deveni parinti, iar fanii sunt extrem de nerabdatori sa-i vada pe cei doi intr-o noua formula! Bineeee, fie, recunoastem ca si noi abia asteptam sa vedem cat de frumoasa o sa fie fiica celor doi, tinand cont ca are niste parinti adorabili. Felicitari, guys!

4.Ciara si Russell Wilson

Houston Astros v New York Yankees

 

Pe 23 iulie, Ciara a devenit, din nou, mamica, pentru a 2-a oara in relatia cu Russel. Asadar, Win Harrison Wilson este noul membru al familie Wilson. Nu stim de ce avem impresia ca, in viitorul apropiat, o sa mai urmeze un nou bebelus. 

5.Joe Jonas si Sophie Turner

Faimosul cantaret si frumoasa actrita au devenit parinti pe data de 22 iulie. Cei doi au o fetita pe nume Willa si se bucura din plin de noul statut de parinti. Congrats, guys!

Partenerii Nostri