Olivier Rousteing in Sao Paulo
Vedete

Vezi ce planuri de viitor are cantareata Anitta

Articol scris de UTV Data publicării:

Anitta, noua senzatie a muzicii latino-americane a vorbit despre piesa care a spart topurile "Me gusta", piesa facuta in colaborare cu Cardi B si Myke Towers. Cel mai mare star feminin venit din Brazilia este gata sa arate lumii cultura tarii din care provine.

"Cantecul este despre femeile puternice. Vorbeste despre cat de mult eu iubesc femeile care sunt ele insesi, care danseaza si fac ce vor.Colaborarile cu artistii pentru piesa Me gusta mi se pare un mix de oameni interesant- unul este din USA, unul din lumea latino/ Columbia si celalalt din Brazlia, deci este un mix extraodinar de culturi. Video-ul a fost filmat in acelasi loc unde Michael Jackson a filmat "They don't really care about us". Are un mesaj important in spate."

Cantareata a vorbit, de asemenea, despre cultura braziliana si cum are de gand sa o faca mult mai cunoscuta:

"Imi place sa aduc din cultura braziliana atunci cand lucrez, cred ca e parte din mine! Are sens si explica de ce fac ce fac. Vreau sa duc cultura braziliana in toata lumea, atunci cand suntem in studio sau face design-ul pentru un clip imi doresc sa aiba mereu o aroma braziliana. Chiar daca eu cant in spaniola sau in engleza, mereu incercam sa luam Brazilia cu noi. Cred ca e important pentru tara mea sa se simta reprezentata de ceea ce fac."

Se pare ca Anitta ne pregateste multe surprize si abia asteptam sa vedem! Cat despre piesa "Me gusta"... YEEEES, me gusta mucho!

Partenerii Nostri