UGG 12X12 Sneaker Launch During  AW20 Paris Fashion Week Men's
Vedete

Cardi B si Offset din nou impreuna?!

Articol scris de UTV Data publicării:

Se pare ca povestea Offset si Cardi B n-a ajuns la final, iar cei doi continua sa imparatseasca momente intense impreuna.

Cardi B a implinit 28 de ani, iar aceasta a marcat evenimentul printr-o petrecere excentrica in Vegas, impreuna cu prietenii ei si... wait for it.... yes, Offset. WUUUT?!

Cei doi si-au anuntat despartirea luna trecuta, dupa ce rapperita a depus actele de divort.

Sa fie oare acesta un semn ca urmeaza o impacare? Controversatul cuplu a fost fotografiat sarutandu-se, in aceeasi seara.

Desi ne este neclar ce se petrece intre ei, o sursa a celor doi a dezvaluit faptul ca, Offset nu doar ca si-a declarat, din nou, dragostea pentru artista, ci i-ar fi facut cadou un Rolls Royce.

Iar acesta n-ar fi fost singurul gest romantic pe care artistul din Migos il face de ziua lui Cardi. Sambata dimineata, Cardi a postat o poza cu un panou publicitar unde apareau ea si fiica sa , Kulture, iar mesajul i se adresa: "La multi ani, mami! Cu dragoste, Kulture"

Raspunsul artistei nu a intarziat sa apara: "Multumesc, domnule...I love it".

Nu ne-a luat mult sa ne dam seama ca Offset a fost omul din spatele surprizei si suntem nerabdatori sa vedem cum vor decurge lucrurile! :D

Partenerii Nostri