2016 MusiCares Person Of The Year Honoring Lionel Richie - Show
Vedete LOS ANGELES, CA - FEBRUARY 13: Singer Rihanna performs onstage during the 2016 MusiCares Person of the Year honoring Lionel Richie at the Los Angeles Convention Center on February 13, 2016 in Los Angeles, California. (Photo by Christopher Polk/Getty Images for NARAS)

Vezi unul dintre cele mai emotionante discursuri ale Rihannei

Articol scris de UTV Data publicării:

Rihanna este noul membru al unui grup de elita, alaturi de Muhammad Ali, Rev, Jesse Jackson si surorile Williams , dupa ce a primit Premiul Presedintelui, in aceasta sambata, la NAACP Image Awards.

"O sa incerc sa fiu scurta, pentru ca in seara asta nu este despre mine!, a spus Rihanna pe scena. "Scopul este mult mai mare decat mine...Partea mea e una foarte mica din cea care se face in lume--si treaba, inca, nu e gata.", a  continuat artista.


Reflectand la istoricul sau filantropic, Rihanna a continuat "Daca e ceva ce am invatat, este ca numai impreuna putem schimba lumea. Nu o putem face separati. Nu pot sublinia asta destul. Nu putem lasa insensibilitatea sa se instaleze. Acest "Daca e problema ta, nu e si a mea"...Cand noi protestam si postam despre Michael Brown Jr., spune-le si prietenilor tai sa se alature!"
Rihanna a incheiat speech-ul spunand: "Imaginati-va ce putem face impreuna"

Artist international, fashion icon, business entrepreneur si filantropist, Rihanna a primit recunoasterea pentru toata implicarea de care a dat dovada de la infintarea fundatiei "Clara Lionel" pana-n prezent.

Mistooo speech-ul Rihannei, ce ziceti, are dreptate? :)

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Partenerii Nostri