vivica
Vedete

Vivica A. Fox: "50 Cent este dragostea vietii mele"

Articol scris de UTV Data publicării:

50 Cent nu este deranjat de faptul ca fosta sa iubita, Vivica A. Fox l-a numit "dragostea vietii sale", ba chiar spune ca a fost indragostit de actrita pe vremea cand erau impreuna.

Actrita din Kill Bill a marturisit ca 50 a fost sufletul sau pereche, "dragostea vietii sale".

Ce a raspuns 50? Well, acesta si-a confirmat sentimentele pentru vedeta de la Hollywood, spunand ca intotdeauna va avea o legatura speciala cu Vivica.

"Nu sunt niciodata deranjat cand spune lucrurile acestea. La acel timp, cand eram foarte conectati unul cu altul, nu mai vedeam altceva sau pe altcineva, eram doar noi"- a spus Cent.

Mai mult, artistul insista ca relatia ar mai fi durat si acum daca nu erau publicistii si managerii care sa se amestece.

"A fost asa inconfortabil cu toata lumea pe capul nostru. Era trasa si impinsa in directii diferite, fara macar sa fie alegerea ei. Publicistul sau ar fi spus: Fa asta!, altcineva ar fi spus: Fa asta!...Iar dupa toate astea tu te gandesti: Ok, chestia asta nu e lucrul corect"- a incheiat 50.

Intr-un interviu pentru VladTV, actrita spune ca este de acord cu declaratia rapper-ului si sustine ca daca ar mai exista vreo sansa de impacare, cu siguranta ar pastra relatia privata.

Hmmm, miroase a o reimpacare, la cum se prezinta situatia, voi ce spuneti?! <3

Partenerii Nostri