Vedete Facebook / Xonia

Xonia a fost prinsa la volan sub influenta drogurilor si a alcoolului

Articol scris de UTV Data publicării:

Cantareata Xonia, pe numele ei real Loredana Sachelaru, a fost prinsa vineri de politistii din Capitala sub influenta bauturilor alcoolice si a substantelor interzise.

Artista a fost surprinsa in trafic in Sectorul 2, aceasta nu avea dreptul de a conduce pe teritoriul Romaniei, potrivit unui comunicat al politiei.

“La data de 23 iunie, in jurul orei 04:00, politistii din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti – Brigada Rutiera, aflati in exercitarea atributiilor de serviciu, au procedat la oprirea unui autovehicul condus de catre o femeie, pe o strada din sectorul 2.

In urma verificarilor efectuate s-a stabilit faptul ca persoana care conducea autovehiculul se afla sub influenta bauturilor alcoolice si a substantelor interzise, dar si ca nu avea dreptul de a conduce pe teritoriul Romaniei”, a transmis Politia Rutiera intr-un comunicat.

Cantareata a fost oprita de politie in jurul orei 04:00, in noaptea de 22 spre 23 iunie 2023. In urma testului efectuat cu aparatul DrugTest, cantareata ar fi consumat cocaina, totodata a fost depistata si cu o alcoolemie de 0,30 g/l in aerul expirat.

Xonia, pe numele ei real Loredana Sachelaru, s-a lansat in anul 2009, la varsta de 20 de ani, cu single-ul ‘My Beautiful One’, potrivit Click. Aceasta a participat la concursul televizat ‘Survivor’ in anul 2022 in echipa Faimosilor si a fost prima eliminata din competitie.

Reporterii de la Spynews au contactat-o pe interpreta imediat dupa ce au aflat aceasta veste, insa cantareata nu si-a dorit sa dea vorbeasca despre acest subiect.

“Eu in momentul de fata nu pot sa va dau nicio declaratie. Imi pare rau!”, a spus Xonia pentru Spynews.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: xonia

Partenerii Nostri