Vedete

Zayn Malik isi cauta dragostea pe o aplicatie pentru cei care „iubesc persoanele plus-size"!

Articol scris de UTV Data publicării:
Woooooow! Ia vedeti stire ce avem aici! Zayn e gata sa treaca peste Gigi, vrea fluturi in stomac, din nou!
 
La trei luni de la despartirea de Gigi Hadid si scadalul in care a fost implicat cu mama acesteia, Zayn Malik este pregatit pentru un nou capitol. Insa nici acesta nu e lipsit de controversa si spice!
 
Cine s-ar fi gandit ca fix Zayn va fi acela care se va inscrie pe o aplicatie de dating pentru a cunoaste oameni noi? Noi nuuuuu! Acest Tinder man al industriei:))))! Nu, nu e vorba de Tinder, ci de WooPous, o platforma dedicata persoanelor care "iubesc persoanele plus-size". De la Gigi la cineva plus-size, e o schimbare majora, ce-i drept!
 
Aplicatia verifica indentitatea utilizatorilor cu ajutorul tehnologiei de recunoastere faciala, iar clipul cu care Zayn s-a logat, se plimba prin toate colturile lumii acum.
 
 
Nu mai stim exact care este genul lui, pentru ca ne i-a prin surprindere mereu, insa intr-un interviu din 2016, Zayn a declarat ca are o pasiune pentru femeile cu forme: "Imi place ca femeia sa aiba forme.", a declarat el atunci, pentru Billboard.
 
Gigi Hadid si Zayn Mailk s-au despartit la finalul anului trecut, dupa ce artistul a fost implicat intr-o cearta cu mama modelului si acuzat de aceasta ca ar fi lovit-o.La randului lui, Zayn a negat vehement acuzatiile si i-a reprosat mamei soacre ca a tot intervenit in relatia lor, pana i-a despartit.
 
 
 
Etichete: utv , unews , zayn malik

Partenerii Nostri