Swen-Vinckle-pe-scena
Viral Foto: Swen Vinckle

"Baldur's Gate 3" a fost premiat drept jocul anului la The Game Awards 2023

Articol scris de UTV Data publicării:

Jocul “Baldur’s Gate 3” este bazat pe lumea “Dungeons & Dragons”, cu o actiune plasata intr-un regat fantastic, cu vrajitori, barbari, elfi si alte personaje. Jocul este cea mai recenta creatie de la Larian Studios si a fost desemnat jocul video al anului in cadrul unei ceremonii de premiere organizata joi seara la Los Angeles, in Statele Unite, conform Agerpres.

“Echipa de la studiourile Larian s-a dedicat trup si suflet timp de sase ani acestui joc, uneori in circumstante foarte dificile”, a declarat Swen Vincke, fondatorul si directorul studioului.

Vincke a ales un costum pe masura pentru aceasta gala de premiere, a venit imbracat in armura, precum un personaj din jocul care a cucerit milioane de fani de la lansarea sa, la inceputul lunii august.

Baldur's-gate-3

Alan Wake 2 are cea mai buna naratiune

Printre alti candidati la mult ravnitul premiu din cadrul The Game Awards 2023 s-a numarat si jocul "Alan Wake 2", care a obtinut premiile pentru cea mai buna naratiune si cea mai buna realizare.

“Alan Wake 2” este dezvoltat de Remedy Entertainment si publicat de Epic Games, povestea se concentreaza asupra unui autor de succes care incearca sa scape intr-o dimensiune alternativa.

La ceremonie au participat si celebritati precum Matthew McConaughey si Timothee Chalamet.

Timothee-Chalamet-pe-scena

Jordan Peele participa la realizarea unui joc

Legendarul designer japonez de jocuri video Hideo Kojima a oferit o previzualizare a unui joc, intitulat “OD” realizat in colaborare cu actorul si cineastul Jordan Peele.

Kojima a declarat pe scena ca a lucrat cu studiourile de jocuri Xbox ale Microsoft si cu echipa sa de cloud computing pentru a dezvolta jocul “OD” intr-un mod unic.

“Este un joc, nu ma intelegeti gresit, dar in acelasi timp este si un film, o noua forma de media”, a spus Kojima pe scena.

Jordan Peele, a regizat filmele “Nope”, “US”, si “Get Out” si a descris jocul lui Hideo Kojima drept o creatie completa imersiva si extrem de terifianta.

Noul joc

Etichete: jocuri video

Partenerii Nostri