Site Cover (27)
Viral Foto:Profimedia Images/Cercetarea sociologica arata ca exista trei aspecte luate in calcul de catre cei care au raspuns: "nevoia de relaxare si de a petrece timp liber de calitate", "incurajarea creativitatii si inovarii de catre oras" si componenta educationala.

Brasov, Cluj-Napoca si Sibiu, in topul oraselor in care oamenii ar alege sa se mute, arata un studiu realizat de AHA Moments

Articol scris de UTV Data publicării:

Brasovul se situeaza pe primul loc intr-un top al oraselor in care romanii ar alege sa se mute, urmat de Cluj-Napoca si Sibiu, potrivit unui studiu realizat de AHA Moments, la solicitarea "Destinatii Vizionare" si ale carui rezultate au fost prezentate, joi, de Primaria Brasov, conform News.ro.

"Brasovul continua sa fie cel mai atractiv oras din Romania, atat prin modul sustenabil in care se dezvolta si conditiile pe care le ofera celor care traiesc si lucreaza aici, cat si ca cea mai importanta atractie turistica. Aceasta este si concluzia unui studiu realizat de AHA Moments, la solicitarea «Destinatii Vizionare», si pus la dispozitia Primariei Brasov. Conform acestui studiu, realizat la nivel national, orasul nostru este pe primul loc in topul oraselor in care romanii s-ar muta, urmat de Cluj-Napoca si Sibiu", transmite Primaria Brasov, intr-un comunicat dat publicitatii joi.

Cercetarea sociologica arata ca exista trei aspecte luate in calcul de catre cei care au raspuns: "nevoia de relaxare si de a petrece timp liber de calitate", "incurajarea creativitatii si inovarii de catre oras" si componenta educationala.

Principalele avantaje invocate de cei care au declarat ca ar alege Brasovul pentru a se muta sunt: natura si aerul curat; existenta unor facilitati pentru sport si miscare dar si pentru a petrece timp de calitate; faptul ca orasul "este un loc de unde poti sa pornesti afaceri de succes", ofera servicii educationale bune, faptul ca orasul permite mobilitate facila dintr-o zona in alta si faptul ca tehnologia si inovatia sunt integrate in serviciile orasului.

Conform aceluiasi studiu, Brasovul este urmat, in ordine, in topul oraselor in care s-ar muta romanii de: Cluj-Napoca, Sibiu, Oradea, Timisoara, Constanta si Bucuresti.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: romania , trip in romania

Partenerii Nostri