Viral

Faimosul pulover cu oaie neagra al Printesei Diana s-a vandut cu 1,1 milioane de dolari

Articol scris de UTV Data publicării:

Celebrul pulover cu oaie neagra al Printesei Diana a fost vandut la licitatie pentru suma de 1,1 milioane de dolari si a doborat recordul pentru cea mai scumpa piesa vestimentara care i-a apartinut regretatei printese.

Piesa realizata de brandul Warm & Wonderful are un model cu oi albe tricotate pe fundal rosu, iar printre acestea o singura oaie de culoare neagra. Este una dintre piesele emblematice purtate de Diana.

Casa de licitatii Sotheby’s a estimat ca va obtine un pret cuprins intre 50.000 si 80.000 de dolari, dar suma finala a depasit orice asteptari, potrivit Page Six.

Nu se stie inca cine este cumparatorul, insa casa de licitatii a dezvaluit intr-un comunicat de presa ca licitatia a durat numai 15 minute, timp in care pretul a urcat rapid de la 190.000 de dolari la 1.143.000 de dolari.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Puloverul faimos a fost oferit spre vanzare casei Sotheby’s dupa ce designerii Sally Muir si Joanna Osborne l-au gasit intr-o cutie in timp ce „scotoceau prin pod”.

„In interior, ascuns sub un cearsaf de bumbac, se afla puloverul rosu cu oi original al Dianei, din 1981”, au spus cele doua creatoare de moda.

Printesa Diana a purtat prima data puloverul rosu in anul 1981, iar prezenta unei singure oi negre in model a fost considerata un mesaj subtil cu privire la faptul ca Printesa simtea ca nu se incadreaza in familia regala – sau poate cum si-ar fi dorit sa iasa in evidenta fata de restul „turmei”.

Ea a purtat puloverul tricotat atat de des incat acesta a ajuns sa se desire. „Dupa ce i s-a rupt puloverul pe care il iubea atat de mult, Diana l-a trimis la compania producatoare impreuna cu rugamintea de a fi reparat”

Un pulover precum cel al Printesei Diana poate fi cumparat pentru suma de 248 de dolari. Brandul Warm & Wonderful a relansat in anul 2020 celebrul model tricotat.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: printesa diana

Partenerii Nostri