Viral

Printul Harry si Meghan Markle la un pas de despartire?

Articol scris de UTV Data publicării:

Cei doi soti s-au luptat pentru casnicia lor, dar se pare ca nu a fost de ajuns. Mai multe zvonuri au inceput sa circule in spatiul public despre posibila despartire dintre Printul Harry si Meghan Markle. Ducii de Sussex ar fi luat o pauza, dupa ce neintelegerile si-au făcut loc in mariajul lor. Totul ar fi pornit de la esecurile financiare din ultima perioada.

Potrivit RadarOnline, Harry si Meghan „isi iau o perioada de pauza” pentru a se vindeca relatia si a-si reface legatura. 
„Incearca sa-si dea seama ce i-a lovit. Harry nu se potriveste in lumea de prost gust a lui Meghan din Tinseltown”, a declarat o sursa pentru publicatie, adaugand că el spera sa se „regaseasca pe sine”. 
 
Pe de alta parte, un apropiat al cuplului asigura Page Six ca orice speculatie privind o despartire nu este adevărata.
„Nu este adevarat, este literalmente inventat”, explica persoana din interior. 
Sursa a adaugat ca ducii de Sussex, care s-au mutat in Montecito, California, in martie 2020, dupa ce s-au retras ca membri seniori ai familiei regale, sunt „sub o presiune financiara enorma pentru a-si finanta stilul de viata somptuos din California, inclusiv conacul lor de 14 milioane de dolari si costurile uriase de securitate.
 
„Acest stres, impreuna cu problemele lor emoționale, a facut probabil ca viata lor sa fie un iad”, a continuat sursa. „Isi iau timp separat pe continente diferite, speram ca ii va ajuta sa gaseasca tot ceea ce au nevoie pentru a merge mai departe.” 
 

Partenerii Nostri